| Aretha a întrebat:

Cum este la stiinte ale naturii (bio-chimie) intensiv engleza?
Merita sa fac acest profil? :/
Matematica e chiar asa grea? :'(((
Din ce se da BAC?
Cat tine facultatea? (step by step pls)
Vreau sa fiu tehnician dentar si stomatolog.Gen (9-17 tehnician, si doar luni si marti stomatolog de la 17 la 20) laughing)
As vrea sa fiu doctor in Anglia.
Stiti ce orar are acest profil? Am auzit ca daca fac intensiv engleza, scad orele de chimie.

Răspuns Câştigător
| Ana_Ana_1992_ZOB3 a răspuns:

Deci, eu sunt la stiinte ale naturii in clasa a9-a. Si eu aveam aceleas intrebari ca si tine, mai ales ca nu am vrut la acest profil pentru ca, credeam ca este foarte greu. Dar nu a fost asa...profilul acesta este singurul care iti garanteaza un servici bun si in acelasi timp, un servici care se cauta si se plateste bine in Romania. Ca materii faci chimia, care e foarte usoara la fel si matematica este usoara, nu ai de ce sa.ti faci griji, biologia este la fel de interesanta, iar fizica la fel. Dai teze doar din romana, matematica, )chimie, biologie si fizica) doua la alegere. Sa devii doctor este foarte greu, trebuie sa inveti si sa ai o memorie extrem de buna. Eu voi alege sa fiu farmacista, pentru ca e placut, lucrezi intr.un loc curat, cinstit si plin de sanatate, iar facultatea dureaza 3 ani si esti bine platita. happy

0 răspunsuri: