Totusi, trebuie sa inveti ca sa stii. Eu nu-s de acord. Altii poate sunt. Depinde de interpretare. Poti sa aduci argumente sau contraargumente la aceasta fraza. Ramane la latitudinea ta.
Totul se rezuma la ce inseamna pentru tine "a invata". Sa nu se confunde cu "a memora pentru a reproduce acelasi lucru".
Ca sa stii ceva este normal ca trebuie sa inveti.Nu ma refer la invatatul in clasa. Poti invata si de la cineva mai experimentat decat tine.Printr-un sfat.
Aceasta fraza se refera la faptul ca nu e bine sa invatam ca papagalii ci sa ne folosim creierul.
"Trebuie sa aratam ca stim nu ca am invatat."
Nu trebuie sa inveti ca papagalul - este mult mai greu si vei uita dupa cateva saptamani cunostintele dobandite cu multa truda -, ci sa si intelegi. De aceea iti recomand invatatul logic, cu exemple practice si utilizand vocabularul propriu - astfel, poti spune ca stii despre ce este vorba si poti de asemenea sa aplici cele invatate.
Sper ca te-am lamurit.
Spor!
Nu trebuie sa tocesti...trebuie sa stii bine, cu cuvintele tale sa arati ca ai inteles ceva..nu ca inveti ca un papagal
Aceasta fraza se referă la faptul ca nu trebuie sa învățam ca papagalii, fără sa ne folosim ratiunea, ci sa înțelegem ceea ce învățăm.
RaSpUnS.pT.vOi întreabă: