| TheAngel1997 a întrebat:

Cum fac ca cainele meu sa nu mai faca treaba mica si mare in casa? Si cum sa il fac sa faca la nisip? Are numai cateva luni dar nu vrea deloc sa faca la nisip, urineaza peste tot si cand il pun cu boticu la nisip incepe sa-l manance. Va rog ajutati-ma! FUNDA

4 răspunsuri:
| ionutzwk a răspuns:

DU-l la un curs de dresaj, dar asta te va costa.

| CristiUcV a răspuns:

Stai si tu cu ochii pe el si cand il vezi ca incepe sa adulmece pamantul inseamna ca trebuie sa isi faca nevoile, atunci il iei si il duci la cutiuta cu nisip

| krlaa a răspuns:

Cand face pipi undeva in casa, ia o carpa si inmoaie-o in pipi si pune-o in nisip. eu asa am facut cu al meu. happy

| dydav a răspuns:

Ce rasa e? e de rasa? are pedigree? sa stii ca virgula conteaza! am avut un ogar englezesc si 1 an de zile m-am chinuit sa o invat sa faca afara. facea pipi in toata casa n-am avut ce sa-i fac. dar am acum 2 teckeli si cand era mic dupa 2 luni s-a invatat plangea la usa cand vroia sa-si faca nevoile. trebuie sa inveti cam cat de des face si sa o scoti afara. dupa ce ii dai sa manance o scoti afara iar. in principiu eu ii dadeam de 3 ori pe zi nu o lasam mereu cu mancare.