| AnnAnne a întrebat:

Cum ii conving pe parinti sa ma lase sa dau la ce facultate vreau?(Eu vreau la Jurnalism, si ei ma innebunesc cu Dreptu'...)

Răspuns Câştigător
| gohsty a răspuns:

Si eu vreau la jurnalismbig grin eu zic sa le spui ca jurnalismu e ceva de durata unde intra numai oameni destepti culti si c iti place s citesti si c vrei s faci jurnalismu. cati ani ai?:Spoate vom fi colegelaughing

| AnnAnne explică (pentru gohsty):

Sunt intr-a 9a, nu am 18 ani laughing(daca asta credeai).Tu cati ani ai? Ms. de raspuns!

| gohsty a răspuns (pentru AnnAnne):

Am 14laughing a 8-a deci ne vedemlaughing) la care ai vrea sa mergi? apropo cu parintii cum a mershappy?

| AnnAnne explică (pentru gohsty):

See ya!big grin
La care universitate as vrea sa merg, te referi? Mi-ar placea mult de tot una in Londra, da' sunt vise deocamdata... daca nu merge cu Londra, ma duc la Cuza din Iasi.Tu?happy

Aaa uitasem.Cu parintii a mers bine, le-am zis in masina cateva chesti...eu zic ca in mare parte am reusit sa-i conving big grin. Oricum mai e mult pana la fac.laughing

| missouri a răspuns (pentru gohsty):

Jurnalismul este o facultate unde intra NUMAI oameni destepti si culti? Pe naiba! Interesati-va si voi despre toate panaramele ce apar la televizor ca asistente de emisiuni, sa vedeti ca tooaate au terminat sau inca sunt la facultatea de Jurnalism. Recunosc, poate fi/a fost o facultate foarte buna, insa a decazut groaznic in ultimii 20 de ani si nu mai se raporteaza la calitatea ce a fost odata...Pacat.

| AnnAnne explică (pentru missouri):

Sunt total de acord cu ce ai spus...pacat, intr-adevar.Multumesc mult pentru raspuns! happy

12 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Parintii iti vor binele si trebuie sa fii constienta ca este foarte riscant cu jurnalismul.Trebuie sa fii extrem de buna ca sa profesezi. Nici la drept nu mai e asa usor in zilele de astazi. Alege ce crezi ca e mai bine pentru tine.

| benny a răspuns:

Nu stiu daca poti sa-i convingi, dar esti majora si faci ce vrei, raspunzi pentru faptele tale, adica fa ce te indeamna inima.
P.S E viitorul tau nu al parintilor

| DutzyX a răspuns:

Nu pot sa invat ceea ce nu imi place/face placere! Pasiunea mea este jurnalismul si stiu ca ma voi descurca mult mai bine decat la drept.

Succes!

| мιcυтѕαααα a răspuns:

Ce coincidenta! Si eu vreau la Jurnalism. happy

| Neuron a răspuns:

Incearca sa le explici ca nu este bine pentru tine sa faci ce nu iti place. De exemplu, un om nu poate retine ceva cand este obligat, sau fara sa vrea.

| Frumutzica a răspuns:

Pai zi ca ori la juralism ori nu fci de loc facultatea, dar eu ati recomandsa faci fcultatea la Londra aici unde sunt eu ca e mai frumos si dupa ce termini ati dau loc de munca in domeniul materiei studiate.
Funda?

| gabi0708 a răspuns:

Din pacate, nu am cum sa-i conving pe parinti sa te lase sa dai la ce vrei tu. Asta ar trebui sa fie in convingerea lor, ca esti libera sa faci ce vrei. Ar trebui sa te sfatuiasca. Un sfat se urmeaza sau nu. Eu unul te-as sfatui tot in privinta dreptului. Doar daca nu ai chemare, atunci poti alege altceva, si acel altceva ar fi ceva catre care crezi ca ai avea aplecare. Dar in acelasi timp, poti sa te uiti si mai departe, iti va folosi sau nu...