| bianca2399 a întrebat:

Cum il conving pe tata sa ma lase sa ma mut de la Matematica Informatica Intensiv Engleza (cel mai bun profil din scoala mea), la Contabilitate (la cel mai bun profil din alta scoala..care sincer,nu e vazuta prea bine pt ca e Liceu Tehnic si acolo nu se prea invata la profilele tehnice, la cel la care vreau eu se invata sincer. Dar stiti si voi ca pana la urma s-ar invata peste tot daca ar fii profesorii buni (ma refer sa stie sa ii captiveze pe elevi sau macar sa-i faca sa invete de frica).
Eu am mai vorbit cu tata despre o posibila mutare..si normal ca i-am bagat multa vrajala si parea oarecum de acord dar din semestrul 2 sau clasa a 10a.
acum, am nevoie de mai multe argumente pt a reusii sa-l conving sa ma mut pe sm 2 pt ca deja la clasa care vreau sa ma mut sunt 29 si am auzit mai multi ca ar vrea sa se mute acolo,as fi eu, o prietena foarte buna si un copil de profesoara parca.
Sfaturi va rog big grin

1 răspuns:
| Kumiko19 a răspuns:

Vorbeste cu el, da-i argumente de ce vrei sa te muti, sustine-ti parerea, nu tipa, nu spune " asa vreau eu ". Trebuie sa vada ca esti sigura pe tine si ca ai motive bune sa faci asta. Gandeste-te totusi bine inainte, e vorba de viitorul tau