| cocolino884 a întrebat:

Cum imi invat catelusul sa ceara afara? Cele mai bune raspunsuri primesc

6 răspunsuri:
| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Tu nu trebuie sa faci nimica

si eu am un caine dar cu timpul a invatat

semnul este ca se duce la usa
plz funda ca u am decat 3 sau 4

| LucaTeofil a răspuns:

Timp de o saptamana sau doua mergi cu el la plimbare de 2 ori pe zi,ziua urmatoare tot asa cam la aceleasi ore, si tot asa, si dupa o saptamana sau doua dupa ce tot faci ase vei observa sâca catelul tau sta pe unde il scoti tu afara (usa pe care il scoti) sper ca te-am ajutat

| chibiusa a răspuns:

Urmareste-l o vreme si cand vezi ca vrea sa faca ceva il iei (pe sus daca trebuie) si il scoti afara. cel mai bine ar fi sa-l duci in acelasi loc. uneori vei vedea ca nu poti ajunge la el suficient de repede incat sa nu faca un caca ceva pe covor, dar il poti lua si-l poti duce afara si duci catelusul dupa tine, la locul ala special, care va deveni toaleta lui. cam intr-o saptamana se va obisnui cu rutina de a merge afara si cu mirosul specific acelui loc in care are nevoie sa-si faca nevoile.
eu asa i-am invatat pe ai mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La categoria Hobbies&Pets! Nu aici cocolino ce esti! Acum imbalsameaza alte haine si nu mai strica categoria asta! Copii enervanti!

| Dιєиυтzα a răspuns:

Cu timpul o sa se obisnuiasca. Du`l afara de dimineata, plimaba`te cu el.Pentru ca nu va face numai in casa.

| Corynaaaa a răspuns:

Dupa ce face kk il certi si il bagi cu nasul in el... apoi dimineata il scoti afara si VOILA! e rapid si da roade... daca nu afar' cu el happy pentru ca nu esti demna de animal de companie