Incearca sa te rastesti la el cand il prinzi, ia-l de ceafa si du-l in locul in care ar trebui sa faca.
Einca mic asa ca o sa mai ai rabdare cu el. daca necesitatile mari poti sa l scoti afara in fiecare zi cam la aceeasi ora sa se obisnuiasca. pentru pip va face asa pina pe la 6 luni si nu iuta ca el face si de bucurie cind vin cei apropiati acasa se bucura. si face pipi. ai rabdare si vei reusi. bafta
Am si eu caine(bichon maltese) de 10 luni
nu poti sa il dresezi asa usor sa nu mai faca in camere, trebuie sa il iei incet, inca este pui. lasa-l la inceput sa se acomodeze, incerci sa il scoti la plimbare cat mai des(daca are varsta necesara, desigur)
daca nu, gasesti la pentru-shop un fel de absorbant, o parutica pe care sa o pui la baie ca sa se pipi pe ea(trebuie sa o schimbi din 2 in 2 zile). paturica are o subst in ea care il atrage(ai grija sa nu o muti dintr-un loc in altul pentru ca o sa faca pipi in toata casa). poti la pel de bine sa il pui un pic cu nasul acolo dupa ce a facut si sa ii spui usor, dar ferm, "nu e voie"
oricum, nu-ti face griji, cam intr-o luna o sa se obisnuiasca si nu o sa mai faca in casa
multa rabdare
Invata'l cu mancarea.ii arati, te pisi acolo - papica.te pisi pe unde apuci - box...ceva de genu'. trebuie dresat. cainii nu sunt ca matsele.
uite iti dau un sfat : intreaba un prieten care a avut / are caine.
succes :*
Este un shprei cu care dai locul in care nu trebuie sa faca si alt shprei care il pui in locul care trebuie sa faca.Nu trebuie sa-l ei cu bataia cum a zis Marius
Nu stiu dar asta vreau si eu sa aflu...in schimb stiu o intamplare haioasa apropo de scosul afara cainele nasei mele a fost abandonat si a avut o viata grea.Ideea este ca el facea pipi si cu burta-n sus si uneori ieste afara cu stapana pentru a invata sa faca afara si nu facea nimic si se grabea sa ajunga acasa si cum ajungea isi dadea drumul...nu stiu cata legatura are cu ce ai intrebat tu dar este o intamplare funny
E prea mic ca sa il inveti asta! asteata, si apoi, cand face macar 6 luni, invata-l sa faca la baie. cum, habar nu am, dar prin metoda lui johnny_2986 nu va merge