| bebe221 a întrebat:

Cum imi pot schimba dirigintele? De cateva zile diriga noastra a inebuni. si.nu in sensul ala bun al cuvantului, la inceputul anului scolar ne-a explicat ca o sa plece pana la Timisoara sa isi dea doctoratul, asta nu-i problema doar ca pe sfarsitul sem. ne-a dat doar note mici ..de exp azi am primit un 9 si ca sa vezi fisa e la clasa alaturata si i-a dat tot 9 si ca sa se razbune. cand sm zis "'ca am luat aceasi nota cu Irina(fata dansei) m-a intrebat din foaie si i-am rasp dar nu tot si a spus ca am copiat, de unde nush si am primit 5 ceva asemanator am patit-o si la
Teza,si am primit nota mai mica. Ma rog si anii trecuti tot asa a facut diff intre noi, mai sunt 2 genii care iau mereu 9 si 10 si am mai copiat de la ei dar tot 6 cea mai mare nota. Si ma rog sunt profesori care m-au corectat si am primit note mai mari decat 8 sau 9. Toti colegi din. Clasa mea vor sa o schimbe.ca vin acum inlocuitori si vrem sa ramana asa cum sunt

1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai cum să-ţi schimbi diriginta!

Tu crezi că dirigintele clasei se poate "schimba" după cum visaţi voi noaptea? rolling on the floor

Cel mult, poţi încerca să te transferi în altă clasă/şcoală...

Toate cele bune.