Parerea mea ca obiectivul unui elev nu este acela de a impresiona profesorul, ci acela de a invata pentru el si nu pentru cadrul didactic. Daca inveti bine, participi si la olimpiade scolare, esti un elev respectuos, cu bun simt, admiratia profesorului desigur ca este inerenta.
Referitor la a doua intrebare, inclin sa iti dau dreptate. Multi profesori au favoriti, chiar daca acestia nu invata, asta pentru ca si profesorilor le place sa fie pupati in parte dorsala. Am si eu in clasa multe colege inepte, semidocte si idioate, care se gudura pe langa profesori, dau din coada si fac ochii mari de catelus suferind, cersind o nota mare. Ideea e ca nu trebuie sa incerci sa impresionezi un profesor, iar ca sa "pup pe cineva in fund" mie personal mi se pare degradant si dezonorant.
Poi doamna (noastra) o adora pe L pentru ca i-a murit tatal si zice ca e necajita si trebuie sa ii acordam mai multa atentie ei. funda?
La profu meu de fizică ai 10 garantat dacă ai o bluză decoltată sau o fustă foaaaarte scurtă. În rest, îmi pare rău, dar trebuie să mai şi înveţi.
Traim in Romania
Aici daca ai buzunaru gros
Esti favorit peste tot.
Daca nu il mai ai dupa
Esti o pacoste
Sa fim seriosi...
Cum era un vers. " Banii fac pamantu sa se invarta "
Deci na