Cea mai buna "scoatere a bulangiului"(n.r. termen folosit in slang de cartier, expresie ce se refera la cineva las care incearca sa se scoata printr-o vorba sau printr-o fapta de lasitate care sa nu-l umileasca sau sa-i creeze vreun prejudiciu de orice natura) este :
-are ceva cu mine profesoara aceasta, meritam cel putin 5 dar ea mi-a pus 4.
Merge intotdeauna scuza asta
Du-te mă să nu o luăm la extreme
Vezi ca esti agresiv poate de aia ca te bat parintii
Agresiv? Să mori tu că dacă zic,, du-te mă"deja sunt agresiv.În cazul ăsta, asta e doar începutul
Pai vezi deja zici sa mor eu vorbesti in ton mai agresiv
Asta e doar 5% din ce pot da
Le lasi maine dimineata cand pleci la scoala un biletel in care sa le spui ca nu ai invatat si ca ai luat 4, si le mai zici ca data viitoare o sa te straduiesti sa indrept nota. Si chiar sa o indrepti ca sa nu se supere ai tai pe tine
Baga si tu motiv gen : a fost test neanuntat, te-a ascultat la lectia de zi si ai fost nepregatit...
Sau spune-le direct ce s-a intamplat si ca te vei stradui sa remediezi asta.
Din pacate multor copii le e frica sa spuna parintilor notele mici. unii ajung sa se sinucida sau sa plece de acasa de frica sau de dezamagire ca au luat un 4.
Nu e nimic important. Notele nu reflecta intotdeauna realitatea.
Aveam o profa de romana care ma tinea numai in 5 ca nu ma suporta. Dar in teze/teste si la bac am luat mereu 9; 9, 5; 10. Si ala colega avea la clasa numai note mari si la bac nu a scos nici 4.
Ce naiba. o sa vezi ca note astea nu o sa conteze vreodata.
laura99mrr întreabă: