| Supersuper123 a întrebat:

Cum le ziceti voi parintilor ca ati luat o nota mica?

26 răspunsuri:
| SAMM0603 a răspuns:

Mergi cu picioarele târâș, revoltata laughing suparata, botoasa si cand te intreaba ce vrei si zici : Ee, asta mi-a pus nota mai mica si la X a pus mai mult. Da si tu vina pe altulaughing eu asa fac."Meritam mai mult, nu-i corect. Ala nu a stiu cat am stiu eu si i-a pus mai mult :-l"laughing

| cypryan11 a răspuns:

Mama azi am luat un 10
3 la mate 4 la romana si 3 la germana laughing

| filaret03 a răspuns:

Deci laughing))
ii iei un cadou de exemplu mamei si dupa aia ii zici vestea realaughingsi te iarta 100%

| positivity a răspuns:

Le zic mai pe ocolite, dar nu mi-au spus niciodată nimic când am luat o notă mai mică. Doar au făcut o faţă tristă-surprinsă, şi m-au întrebat cum de am reuşit să iau nota asta.

| Supersuper123 explică (pentru positivity):

Si la mine ii la fel... Ceva de genu''Da cum ai reusit''?

| CryChristiAN a răspuns:

Ii intreb prima data daca si-au luat pastila de inimahee hee

| UnCorpSanatos a răspuns:

Eu de obicei nu le ziceam incercam sa iau cate note mari dupa si aflau doar mediile sau media pe semestru, daca este nevoie sa le zici spune-i ca ai luat nota mica dar a fost foarte greu testul bagi o mica minciuna de genu nimeni nu a luat mai mult de 7 sau ceva genu in functie de cat de mica e nota ta happy

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

În faţă, acceptând remarcile negative; până la urmă e vina mea că am luat nota respectivă, şi nu va dispărea nici dacă plâng, mă enervez, dau vina pe profesor etc.

| AlexeLup a răspuns:

Ma duc direct si spun verde in fata ca am luat o nota mica, totusi e mai bine sa spui decat sa afle dupa aceea ca ai mintit si in felul acesta te vei obisnui iar in viata nici prieteni nu o sa ai pentru ca isi vor da seama de adevarata ta fata satui deja de celelalte pe care le-ai etalat

| Andreea_Dinu_1995 a răspuns:

Le spui ca ai luat o nota mica si ca nu ai vrut sa se intaple si ai sa te straduiesti sa iei o nota mai mare! Nu ii minti ca apoi tot afla!

| GoodLuck10 a răspuns:

Nu le zic laughing iar daca vad in carnet le spun ca e o greseala sau ceva de genu...laughing

| ewgy a răspuns:

Nu le zic big grin

| AlyAlx07 a răspuns:

Mama imi pare rau dar nu am stiut azi la scoala si am loat o nota mica dar promit ca de azi invat mai bine.

| Sophie02 a răspuns:

Pur si simplu..pentru ca nu se intampla decat foarte rar si de aceea nu ma cearta (foarte tare) happy

| SellyStefy00 a răspuns:

Pai pur si simplu, adica ma duc asa trista si ma prefac ca sunt nervoasa si botoasa. Si apoi ma intreaba ce am patit si-i spun laughing dar pe mine nu ma cearta!

| Supersuper123 explică (pentru SellyStefy00):

Interesant...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru SellyStefy00):

Si ci laca ciki cea puturoasă

| andreeagabriela95 a răspuns:

Mai intai le zic de o nota mare si apoi de nota micahee hee

| Vallentinaa9 a răspuns:

Tee daii cuu binisorul.rolling on the floor)