Mergi cu picioarele târâș, revoltata suparata, botoasa si cand te intreaba ce vrei si zici : Ee, asta mi-a pus nota mai mica si la X a pus mai mult. Da si tu vina pe altu eu asa fac."Meritam mai mult, nu-i corect. Ala nu a stiu cat am stiu eu si i-a pus mai mult :-l"
Deci ))
ii iei un cadou de exemplu mamei si dupa aia ii zici vestea reasi te iarta 100%
Le zic mai pe ocolite, dar nu mi-au spus niciodată nimic când am luat o notă mai mică. Doar au făcut o faţă tristă-surprinsă, şi m-au întrebat cum de am reuşit să iau nota asta.
Si la mine ii la fel... Ceva de genu''Da cum ai reusit''?
Eu de obicei nu le ziceam incercam sa iau cate note mari dupa si aflau doar mediile sau media pe semestru, daca este nevoie sa le zici spune-i ca ai luat nota mica dar a fost foarte greu testul bagi o mica minciuna de genu nimeni nu a luat mai mult de 7 sau ceva genu in functie de cat de mica e nota ta
În faţă, acceptând remarcile negative; până la urmă e vina mea că am luat nota respectivă, şi nu va dispărea nici dacă plâng, mă enervez, dau vina pe profesor etc.
Ma duc direct si spun verde in fata ca am luat o nota mica, totusi e mai bine sa spui decat sa afle dupa aceea ca ai mintit si in felul acesta te vei obisnui iar in viata nici prieteni nu o sa ai pentru ca isi vor da seama de adevarata ta fata satui deja de celelalte pe care le-ai etalat
Le spui ca ai luat o nota mica si ca nu ai vrut sa se intaple si ai sa te straduiesti sa iei o nota mai mare! Nu ii minti ca apoi tot afla!
Nu le zic iar daca vad in carnet le spun ca e o greseala sau ceva de genu...
Mama imi pare rau dar nu am stiut azi la scoala si am loat o nota mica dar promit ca de azi invat mai bine.
Pur si simplu..pentru ca nu se intampla decat foarte rar si de aceea nu ma cearta (foarte tare)
Pai pur si simplu, adica ma duc asa trista si ma prefac ca sunt nervoasa si botoasa. Si apoi ma intreaba ce am patit si-i spun dar pe mine nu ma cearta!
Interesant...
Si ci laca ciki cea puturoasă