Cuminti la telefoane primiti ochelari mai incolo si probleme neurologice. Cuminti in pauza cu o carte in fata sau discutind nu puteti sta? Sint curios si eu de alea 5 argumente - ceva cu adevarat valid - pe care le-ati putea aduce in favoarea utilizarii mobilelor in clasa.
În clasa 5 eu îmi luam telefonul...
Și la noi, unul pe vremea aia un c8il s-a pus pe gresie în baie prefăcându-se că îi e rău și e rău sau ceva iar colegii mei i-au făcut poză. Nu le-a făcut nimeni nimic, doar i-a certat un sau o profesoară, nu mai știu.
Ia-l, ascunde-l, și când nu te văd profesorii ia-l.
Salut!
De ce este gaura in cer daca nu va lasa cu telefoanele nici in pauza?
Mai sunt scoli in care copii nu au telefoanele cu ei.Nici d-alea cu taste nu au voie.
Daca sunteti destepti, puteti sa bagati telefoanele in ghiozdane, date pe modul silentios/avion.In cazul in care sunteti prinsi ca aveti totusi telefoanele puteti demonstra si voi ca nu deranjati ora chiar daca le aveti.Deci,trebuie si un pic de disciplina si din partea voastra.Trebuie sa va conformati toti. Daca se vede pe camera ca unul sta pe telefon in loc sa fie atent la ora, s-a dus dracu' tot.
Puterea este la voi, copii/colegii.Sunteti un colectiv sau fiecare pentru el?
Am căutat și ceva regulament din 2018 zice asta: "Pe durata orelor de curs, telefoanele mobile se păstrează în locuri special amenajate din sala de clasă, setate astfel încât să nu deranjeze procesul educativ"
Deci nu în pauză. Puteți să lăsați telefoanele pe catedră sau o piesă de mobilier.
Puteți să-i menținați chestia asta de mai sus, că doar, legea e de partea voastră. Deși, na, a cincea zici că ești? Din ce îmi aduc aminte de la vârsta aia (că e multicel) mare dictatură era s-ar putea să pierdeți și dacă aveți dreptate. Dacă e pe așa vorbiți cu un părinte că poate pe el îl ea mai în serios--Știu, e groaznic să ai dreptate și să nu te ia nimeni în serios doar pentru că ești copil
Poate ca uneori ai nevoie de telefon dar la scoala vii sa inveti iar telefonul te distrage fiindca abuzati de el(nu toti).
Mă refeream în pauze, doream să ducem cutii, ca în ore să le punem acolo
Chiat si-asa.
Ce să faci? Dacă trăiești la oraș? Dar cochetele din a 6-a de ce ies cu telefonul afară și nime nu le zice nimic?
Cred ca ii se face si ei greata cand vede toti copiii mucosi cu telefoanele in mana. Sunteti prea rasfatati
Suntem în 2019, cine nu are telefon? În plus, problema nu e la mine, e la colegi.Nu vreau să dea vina pe mine pentru un nimic
Tu nu ai fost/ești un copil "mucos"?
Eu cred că orice copil merită un telefon. Dacă îi vine rău pe stradă sau la școală și nu are telefon cum vorbește cu părinții?
Problema de fapt, e la parinti ca va rasfata. Doar pentru ca toti au telefon in 2019 nu inseamna ca este si bine, unii sunteti prea tinuti in puf de mici, iar in viitor se va vedea
Apropo, și mie mi se face greață când văd babe mucoase cu conturi de FB, Instagram și telefoane de ultimă generație, na.
Nu, chiar n-am fost. Tipica scuza cu "daca iti vine rau". Daca copiii ar folosii telefonul pentru asa ceva ar fi bine, dar voi sunteti obsedati de jocuri si prostii, macar pe strada tineti privirea in fata, nu in telefon, ca sunteti patetici
Precis. De parcă toți copiii ar merge pe stradă cu ochii în telefon. Eu nu am văzut.
Patetici sunt oamenii care subestimează copiii și uită că și ei au fost copii.