| Baaamilogule a întrebat:

Cum pot cel mai eficient sa invat pentru evaluarea nationala in aceste ultime doua saptamani, si care ar fi niste sfaturi pentru note mai mari? Stiu materia destul de bine si la mate si la romana dar imi este frica deoarece imi trebuie 8.70-9 la examen si cel mai mult la simulari am luat 7.80 la mate (cu doua grile gresite) si la romana 8.20. Stiu destul de bine materia si la romana si la mate, am fost premiant, dar la examen tot parca fac ce fac si gresesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

La romana poti recapitula lectiile, dar la matematica trebuie sa lucrezi zilnic cateva ore, rezolvand multe exercitii si probleme, deoarece matematica se invata numai cu pixul in mana, rezolvand.
Spor la invatat si succes la examen!

3 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Te cam grăbești când faci testele nu-i așa? Trebuie sa te concentrezi și sa îți pui in minte ca ai doua ore la dispoziție! Eventual trebuie sa mai faci pregătire cu profesorii de romana și matematica

| Baaamilogule explică (pentru LisaJulie):

Da, asta e unul din motivele pentru care am luat 6.5 la mate la o simulare, am gresit 4 grile pe care stiam sa le rezolv, si la un exercitiu mai aveam ceva de demonstrat sa ii termin rezolvarea. daca nu greseam astea luam 8.7

| intelegator1117 a răspuns:

Mananca o gogogasa inainte de examen