Buna,
Nu cred ca se refera la temele de vacanta, ci la ce o sa faca de marti incolo.
Seara poti sa scrii eventual cate ceva(ma rog, daca ai si de scris), ca sa iti ramana dimineata invatatul.
Dupa ceva timp te vei obisnui, toti am trecut prin asta
Bună.
Nici nu este recomandat să înveți seara, ci dimineața cel târziu până la orele 17. 00-18. 00 și pauze dese, scurte.
Organismul obosește.
Pa, pa.
Culca-te, ca nu mai ai ce invata acum pana maine, daca in aprox. 90 de zile ai tras mata de coada!
Pai, schimba-ti programul, astfel incat dupa ce vii de la scoala, poate faci o ora pauza pana mananci, te schimbi, nu stiu ce. Dupa te pui la invatat astfel incat sa termini deja cu toate pe la orele respective, sa iti ramana tie, de relaxat si ce mai vrei tu sa faci. Daca chiar ai ft mult de invatat si nu ai reusit in acest interval, incearca sa te trezesti si diminesata urmatoare pe la 6.
Sunt buna la sfaturi, dar si eu am probleme cu programul si mereu tot aman si imi las pentru seara temele si aah, e obositor si enervant.
Daca te-ai trezi zilnic dimineata devreme, avand in vedere ca iti ia ceva timp sa faci dintr-asta o rutina, vei fi obosita ziua si nu rezolvi nimic.
Cat despre medicamente, nu are rost sa te indopi cu ele.Memo plus este pentru memorie, nu prea are cu nimic de-a face cu oboseala si lipsa de concentrare de la ora 8 seara...
Incearca sa-ti schimbi programul, sfatul meu si adapteaza-te dupa cum iti cere organismul :*
Ai putea lua niste lecitina. Memo Plus este prea mult pentru varsta ta. Oricum mult noroc. Fundita/'?
Aceiasi problema o am si eu. Oricat as incerca, parca mi se face si mai somn cand incep sa invat si renunt la o a mai face.In schimb daca am ore de la 8 si ma trezesc la 6:30, in mod miraculos invat in jumatate de ora dimineata, cat as invata in 3 ore seara.Prefer sa ma culc mai devreme seara pentru a ma trezi a doua zi fara probleme si cu mai mult spor la invatat.Succes:*
Si ce daca nu si-a facut temele? Vacanta e pentru relaxare, nu pentru teme date de profesori inapti.Singura materie la care ar ma fi nevoie sa iei pixul in mana vara e matematica, ca sa nu iti iesi din mana, restul sunt prostii.
Gata nu ti-ai facut temele toata vacanta si vrei sa le faci acum? Jalnic
Pai, dupa parerea mea nu stiu! Sunt niste medicamente la Farmacie pentru concentrare:memo plus.
Sau ai putea sa iti faci un program sa astfel incat la acele ore sa fii in pat si sa te trezesti mai de dimineata ca sa inveti ceea ce nu ai reusit sa faci seara!
Sper ca am fost de folos!