Https://www.mylanguageexchange.com/
intri acolo si vorbesti zilnic cu nativi
recomand acest video
https://www.youtube.com/watch?v=d0yGdNEWdn0
are sub in ro
desigur trebuie sa inveti mereu cuv noi
Faci exercitii din carti, de pe net (sa inveti timpurile etc), traduci texte de pe net si le citesti in fiecare zi (cu voce tare, pentru dictie).
Http://www.teora.ro/......mbshop.cgi
înțelegi mai bine din dicționar decât să-ți explice un nativ ce înseamnă cutare, sau cutare, eu am acest dicționar dar nu pot să spun că sunt perfect deoarece nu poți sta mereu cu ochii în el.
Încă mai învăț engleza vorbesc 70% cu tot cu expresii, dar nu este de ajuns procentul ar fi mai mic dacă vorbim de toată engleza care are milioane de cuvinte.Atat de mult mi-a plăcut acesta limbă că am băgat o groază de bani numai în dicționare performante fiind doar o pasiune nebună prin prisma filmelor, muzici, etc.
Acum depinde de tine modurile de învățare eu am ales să strâng dicționare.
Până și cei care traduc filme au nevoie de dicționare de diferite tipuri fiind foarte greu să memorezi atâtea cuvinte sau expresii în concluzie mereu ai de învățat.
So give some thought what are you up to this dictionary it's way better for 68.25.
Deci mai gândeștete puțin ce faci dicționarul asta este mult mai bun la prețul de 68.25
Numai bine
Intra pe Duolingo si daca parcurgi toate lectiile o sa ai o baza foarte buna, dar o sa mai fie mult de muncit.
Practic iti recomand Rozetta Stone dar asta daca ai 10-12 ani
Iti recomand sa vezi filme, desene, piese, muzica, jocuri si aplicatii in engleza.
Inconjoarate cu obiecte care au nevoie de engleza si nevoia te va invata.
Recomand sa urmaresti filmuri sau prin jucarea jocurilor si cartilor in engleza, si de asemenea prin invatarea regulilor de vorbire
anaadiaconu întreabă: