Eu am primit la premiere o carte de franceza, nu m-a ajutat cu nimic pentru ca nu am citit-o dar am invatat franceza vizionand filme si citind manualer mai vechi cu franceza.iti dau editura, cred ca am vazut carti d-astea si de ebgleza.eu una am invatat engleza si alte limbi de la tv.mult succes!pe cartea mea de franceza scria asa:franceza rapida, rezultate vizibile in 2-3 saptamani editura niculescu scrisa de stephen craig si jean-michel ravier... sper ca daca vei cauta cartea asta pentru engleza te va ajuta.
Ai putea sa incerci sa te uiti la desene animate de ex de la walt disney fara subtitrare eu asa mi-am dezvoltat foarte mult vocabularul te sfatuiesc sa fii foarte atenta si la scoala la orele de engleza pentru ca este o limba foarte frumoasa si care te va ajuta foarte mult
Uite-te la filme cu subtitrarea in engleza. Asa auzi cum se pronunta, cum se scrie si te distrezi daca e vreun film de comedie.
Sa te casatoresti cu un AMERICAN. Este cea mai rapida solutie. Ce zici, este buna? (Cred ca am facut o gluma proasta)