| SCosmin a întrebat:

Cum pot invata mai repede o poezie pe dearost. funda cine imi zice!

Răspuns Câştigător
| killyou a răspuns:

Uite cum fac eu:
Citesc 2 versuri... le retin si le repet
Apoi mai citesc 2 le retin si le repet pe toate 4 si tot asa...

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O scrii de "n" ori.
Pa, pa.

| schlau a răspuns:

Ce sa inveti tu daca nu stii nici cum se scrie.''Poiezie''laughing, pe ''dearost''. Ba o duci bine cu scoala. Ce note ai? Nu-scuze-in ce clasa esti. 1laughing

| oAnna a răspuns:

Citeste-o logic si incearca sa iti imaginezi ce citesti, astfel imaginile iti for fi tiparite pe creier si cu ajutor imaginatiei si repetatului de mai multe ori o sa o inveti

| Beibii a răspuns:

Pai eu una dau la tel la 'Inregistarre' - citesc poezia - bag castile si ascult poezia pana o retin happy asa cum asculti o melodie de N ori si o iveti, asa e usor sa faci si cu o poeziehappy

sper ca te-am ajuttat
fundita?:*

| Cronki a răspuns:

Se spune ca repetarea este mama invataturii, dar cum zicea si @oAnna incearca sa fii intr-adevar cu mintea la ceea ce citesti!
Jur ca in conditii de stres(cu o zi inaintea bac'ului) am citit o poezie de 4 strofe o singura data, am inchis cartea si am ramas uimit cand am reprodus'o! Iar in timpul liceului imi trebuia o zi sa invat o strofa tongue oh go on bafta!

| impossible a răspuns:

Pe part o citesty de n ori si dupa incercy sa redai,,, de ex daca ai 3 party citesty prima parte de n ori dupa o reday fara carte, la a doua parte iar o citesty de n ori dupa o reday fara carte yar dupa reday prima parte + a doua si dupa o tot spui cap coada...

| Creamy a răspuns:

1 se scrie poezie
2 pe derost
3 citeste-o de mai multe ori repteto greseste, citeste invata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la scoala si trebuie sa invat cam 3 poezi pe saptamana dr procedez ca Beibii si ca oAnna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dan

| Selena111 a răspuns:

De exemplu o pezie are 3 versuri investi mai intai primul vers pana sti bine de tot pe urma cu al doilea la fel dupa ce il sti bine de tot pe al doile le reciti pe primele 2dupa aceea pe al 3-lea si dupa spui de 3 ori toata poezia asa o inveti... funda?

Întrebări similare