Incearca sa inveti putin cate putin in fiecare dimineata deoarece dimineata mintea e odihnita
Sau poti incerca si seara dar e riscul sa adormi cel putin eu asa pateam sau ca sa iti vina mai usor inregistreaza-te cand reciti poezia si ascult-o cat de mult poti chiar si in somn deoarece subconstientul lucreaza
Funda?
Mda cam greu... is in a VII - a deci nu am cum dimineata.
Te scoli mai devreme eu asa faceam cand eram mic Stiam ca nu pot sa retin decat dimineata si imi puneam ceasul cu o ora sau jumatate de ora mai devreme Metode sunt multe trebuie sa ai vointa Bafta cu poezia
Si eu sunt tot in a 7-a
Hai ce te-am ajutat invata seara fundita?
Deci cam pe 2 propozitii sau enunturi te gandesti la o chestie asociabila si o sa vezi ca reusesti sa inveti in stilul asta si eu zic seara inainte sa te culci sa inveti...pe sistemul meu
Pai citeste de mai multe ori apoi incepe sa repeti cate o propozitie pana o retii.
Mananca ciocolata invata seara cand esti obosit ca reti mai bine sh dupa culcate(dormi) dimineata o sa stii lectia au asa fac funda?
Pai eu zic sa-ti subliniezi ce e mai important. sa iti pregatesti lucul in care vei invata,sa nu te distraga nimic, inchide pc-ul, tv-ul...Si atunci cand citesti imagineaza-ti ceea ce citesti.