Bună!
La librăria Alexandri, gaseşti cărţi cu cursuri rapide ale diferitor limbi (printre care şi rusa). Sunt foarte bune cărţile. Caută cursurile de la editura Vingt. Sunt cele mai bune. Sau poţi găsi si pe net un curs pentru învăţarea rusei rapid. Poţti să vizionezi şi filme ruseşti şi să repeţi ce spun
Bună!
La librăria Alexandri, gaseşti cărţi cu cursuri rapide ale diferitor limbi (printre care şi rusa). Sunt foarte bune cărţile. Caută cursurile de la editura Vingt. Sunt cele mai bune. Sau poţi găsi si pe net un curs pentru învăţarea rusei rapid. Poţi să vizionezi şi filme ruseşti şi să repeţi ce spun
Bună!
La librăria Alexandri, gaseşti cărţi cu cursuri rapide ale diferitor limbi (printre care şi rusa). Sunt foarte bune cărţile. Caută cursurile de la editura Vingt. Sunt cele mai bune. Sau poţi găsi si pe net un curs pentru învăţarea rusei rapid. Poţi să vizionezi şi filme ruseşti şi să repeţi ce sp
Fa de cateori scrii raspusu'?
Vezi că eşti nesimţit. Nu vorbi cu fă mie.S-a trimis de mai multe ori. Să ştii că te-am dat la raport.
Nu ai cum sa inveti rusa rapid. Deoarece difera de romana ca de la cer la pamant.Cauta si tu o profa mai veche care da meditatii.Dar singur nu ai cum.+ difera si alfabetul.Limba asta este la fel de grea ca chineza, dupa parererea mea.S-ar putea sa ma inshel.Te pot ajuta cu un cuvant pe care mi-l mai amintesc dintr-o carte a ului dramaturg rus ersil=Frumos^^. Sper ca te-am ajutat.
Frumos= crasivai, draga mea, cine stie ce ai inteles tu
Serios? ca de la cer la pamant? ciudat... ce pot sa zic. avand in vedere ca foarte multe cuvinte sunt 95% asemanatoare cu cele din romana. de ex: Vin - Вино (se citeste VINO), Bilet - Бильет (Biliyet), Metrou - Мьетро (Myetro). si asa mai departe... si ps: frumos - Красива / Красиваю (Krasiva, Krasivayu).
Greseala mea, acum imi dau seama ca am vrut sa sctiu "persil" care inseamna curat.
Curat in rusa este cistîi/ чистый
Unde ai invatat rusa
Am invatat rusa unde ai invatat tu romana.
La scoala am invatat-o. Nu te supara, dar acele cuvinte pe care le-ai spus tu acolo, nu au o astfel de traducere pe care tu o vrei/pui.
In ce scoala inveti de aveti rusa?
Cine mai vorbeste rusa?,cea mai tampita limba.(inodarea limbii),invatati ma engleza,franceza,chineza, indiana, si una dintre:greaca/spaniola/italiana
Vrei sa spui ca ersil inseamna frumos? nici de cum!
Crasivîi=frumos
Ia carti de la biblioteca, incearca sa vizionezi filme rusesti cu tot cu traducere incat sa poti realiza macar ce spune, dar trebuie sa si memorizezi cuvintele.
O alta metoda ar fi google-ul, pui cuvantul si ii dai traducere.
Inca ceva, nici o limba nu se inavata rapid, trebuie sa depui rabdare si vointa.
Eu deexemplu o stiu inca de mic copil deoarece prietenii mei vorbeau rusa asa ca mi-a fost usor, asa ca iti propun si tie sa incerci sa-ti gasesti vreun prieten cu care sa vorbesti cit mai mult pe limba lui si incetul cu incetul ti se va primi.succese
Bună! Eu ştiu câteva cuvinte în limba rusă încă de când eram mică.Dar,ca să învăţ mai bine mi-am cumpărat câteva cărţi,adică dicţionare, o carte care se numeşte "Primele mele cuvinte în rusă!", etc.Astfel am învăţat rapid,adică într-o lună majoritatea cuvintelor folositoare, dar am învăţat cum se scriu fonetic doar, alfabetul l-am învăţat mai greu...
Привет! Crezi că poţi oferi un ajutor umanitar? Îmi e foarte greu să învăţ rusă singur, şi mai am nevoie de cineva cu care să mai vorbesc in rusă şi care să mă mai ghideze uneori. Acum depinde şi de timpul tău. Foloseşti Yahoo sau MSN? Болшое спасибо, товараша Ада.
Se spune спасибо Болшое
Bine ma! Acum gata"Toti pe mine"Cred ca mai bine ati invata si voi romana si apoi incercati sa ma caracterizati din punct de vedere lingvistic.
Ma predau![railor]
Cel mai rapd mod cu putinta e sa te muti in rusia pentru o vreme,,,, adica inveti limba rusa de urgenta cand nu sti nici cum se cumpara o rosie la magazin
Ca sa inveti rusa usor trebuie sa te duci in Rusia.Se zice ca daca te duci in tara care vorbeste acea limba care vrei s-o inveti vei invata mai usor.