Servus!
Părintele adresează sesizarea conducerii şcolii (directorului) iar dacă problema nu se rezolvă o va înainta inspectoratului scolar.
O zi cu zâmbet şi gânduri limpezi!
Esti un tip de 17 ani, din Bucuresti cu multe curiozitati. Pana acum a cautat un avocat/procuror/judecator, apoi ai vrut sa-ti dam porecle pentru o profesoara blonda, care te enerveaza... si acum, banuiesc, vrei sa o reclami si la inspectorat. Eu ce sa-ti mai spun? Urmeaza sfaturile pe care le-ai primit deja, dar gandeste-te de doua ori, daca este corect ceea ce faci. Toti din jurul tau sunt vinovati, tu chiar nu ai nicio vina? Vai! Ale adolescentei valuri...
In primul rand nu te intereseaza pe tine de ce vreau sau pe cine vreau sa reclam la inspectorat.acum te crezi si detectiv ca te-ai uitat la intrebarile mele si ai tras o concluzie de Sherlock Holmes si ai zis ca daca ma enerveaza o profesoare de matematica vreau s-o reclam la inspectorat? Te-am pupat
Practic va deplasati cu un parinte la inspectoratul scolar judetean si cereti sa vorbiti cu inspectorul (audienta) si is spuneti apoi scrieti si o declaratie, cam atat. Mult Succes Fundita?!
Anomim2025 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: