| Neymar2 a întrebat:

Cum pot sa incep sa inteleg la matematica, sunt praf am numai 5 si 6. Sunt clasa a 8 si anul asta dau examen. Cat de mult ma straduiesc tot nu pot sa invat.

Help puppy dog eyes!

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Ptr ca matale nu ai invatat decit mecanic,aplici formule, inlocuiesti in formula, faci calculul si atit.Matematica nu consta in asta ci primul pas ar insemna sa vezi logica.

| Curiosu a răspuns:

Nu exista nu pot ci nu vreau cu adevarat... Daca nu ai invatat de la inceput roaga un coleg sa te ajute sau chiar si meditatia e o solutie. Nu se naste nimeni cu matematica in cap si lucreaza mult daca ca sa o inteleaga asa cum trebuie...

| slimms a răspuns:

Si eu eram la fel apucate cat mai curand de pregatire si o sa reusesti.Dar vezi nu te apuci apoi nu mai vrei si din astea. faci pana la capat

| Evolution a răspuns:

Dacă de abia acum te-ai trezit să înveţi la matematică nu o să pricepi nimic... trebuie să faci meditaţii altfel nu ai şanse.

| Doηηa a răspuns:

Si eu sunt la fel de praf! sad

| Pufuh a răspuns:

Fa pregatire...te va ajutawinking

| DORICE a răspuns:

Pai, eu ajut niste veri cu matematica, si ei sunt foarte praf, dar au facut ceva progrese. Problema e ca, daca vrei sa intelegi, unlele lucruri trebuie sa le recapitulezi, inclusiv clasa a cincea si tabla inmultirii din clasa a doua. Nu poti incepe sa inveti cu finalul, decat daca consideri ca stii tot din clasa a 5, 6, 7...Succes! Sunt dispusa sa te si ajut cu pregatirea daca vrei.