Sunt edituri care au Cd-uri cu invatarea limbii engleze cat mai usor... mi se pare comod... poti invata in timp ce mergi, esti la cumparaturi, stai acasa...Iti recomand Editura Rider's Digest...sunt cam scumpe, dar au calitate exceptionala si sunt foarte eficiente!
Sunt diverse jocuri de gasit obiecte, iar denumirea lor e data in engleza, tot cautand la ele si distrandu-te cu jocul(care e f palpitant ) le vei invata incet incet.
poti de asemenea sa corespondezi pe internet, pe mess chiar cu ceva pers vorbitoare a lb engleze si sigur se va prinde ceva de tine
eu am invatat engleza de la desene animate cand eram mica
oricum ti-ar prinde bine si ceva meditatii pentru a avea o dictie cat mai buna.
bafta :*
Stii cum am facut eu cand inca nu studiam limba engleza la scoala? Am luat niste cursuri la un club, apoi am inceput sa vorbesc ce stiam, cuvintele alea le repetam si formam propozitii cu ele. Inveti mai bine cu cat vorbesti mai mult in engleza. Si filmele te ajuta daca te uiti la ele fara subtitrare.
Te sfatuiesc cu desene animate...sunt mult mai simple, amuzante...astfel iti creste "apetitul" de invatat fara sa vrei...in plus, e important sa incepi cu notiuni simple, acestea fiind cel mai des folosite in desene animate...in filme sau muzica e altceva, nu se compara...eu garantez pentru metoda asta dca te tii de ea
Cel mai rapid si mai eficient mod e pe perna! adica sa gasesti un tovarash care sa gavareasca engleza si s/o dai la pace cu el
Sa gindesti in engleza este solutia ideala sa inveti engleza. Poti sa faci asta lasand televizorul pe CNN sau NBC, sa asculti doar si sa incerci sa-ti explici ce vorbesc aia. Au numai stiri si folosesc cuvinte uzuale dar aplicabile, iar nu povesti de film, te ajuta la conversatie.
Te sfatuiesc cu desene animate...sunt mult mai simple, amuzante...astfel iti creste "apetitul" de invatat fara sa vrei...in plus, e important sa incepi cu notiuni simple, acestea fiind cel mai des folosite in desene animate...in filme sau muzica e altceva, nu se compara...eu garantez pentru metoda asta dca te tii de ea