Draga mea, deja esti super...nu stiu in ce clasa esti, ca sa-ti povestesc ceva despre matematica...matematica...este ca si Alba ca Zapada...
Poi, reiei ex din clasa, le faci singura din nou, .si invti teoria, t uiti la exemple,. ceri ajutoru-n clasa si sfaturi, .si nu e nevoie d meditatie, inveti singura,. apoi, ai si parinti, poate t ajuta, eu singura am invatat si a fost bine, .succes,...t asteptam sa n spui c rezultate a avut sfatu meu,.
Eu am ramas corijenta la matematica in clasa a VIa, nu ma intelegeam deloc cu materia asta, pur si simplu o uram. Apoi, in clasa a VIIIa a trebuit sa iau meditatii ca sa pot lua examenul la matematica. L-am trecut. Cand am ajuns la liceu mi-am spus ca e imposibil sa nu ii pot da de cap monstrului si...am luat eu frumusel cartea de matematica si am studiat-o din scoarta in scoarta... am ajuns sa fac exercitii in fiecare zi, din diferite culegeri, cautam raspunsuri, discutam cu cei mai destepti ca mine si pana la urma... astazi dau meditatii la matematica) de vreo 9 ani asa deci se poate invata la matematica daca chiar vrei, fa exercitii in fiecare zi, nu trece niciodata peste o notiune pe care nu ai inteles-o, pentru ca tu cladesti ceva si ai nevoie de o temelie puternica.
Sincer? conteaza foarte multe sa exerserzi.Matematica fara exercitiu...este...nimic! Ti-o zic din proprie experienta! Incearca sa iei niste meditatii la mate ca sa intelegi ce ti se cere sa faci...si fa-ti temele! Imposibil sa nu iei note mari daca exersezi. Daca vezi ca mergi mai bine pe materiile gen romana si istorie. du-te la profil uman!
Succes!:*
Eu am inteles mai bine matematica dupa ce am facut meditatii...cu un profesor intelegator e mult mai lejer si intelegi mult mai bine, iti explica de cate ori este nevoie...incearca si tu, te vei descurca mai bine.
Uite...
Eu am fost si la pregatire dar nu am reusit absolut nimica.Acolo eram "geniu" pe moment si chiar nu stiam ce fac, cand ma gandesc acum, dar sa stii ca inainte sa dau teza mi-am scris intr-un caiet toate formulele, definitiile, ariile si tot
Mi-a incaput toate formulele si definitiile importante in 5 pagini de caiet mic
Am scris acolo ariile tuturor triunghiului, cum aflii inaltimea, linia mijlocie si cam astea
Aveam note mici, dar se pare ca am reusit la teza de un 8 si stiu sigur ca puteam un 9!
Ne-a mai dat o lucrare dar sincer nu m-a preocupat sa repet si chiar daca a trebui sa scriu toate formulele, nu le-am prea dat atentieDar oricum nu era ceva de retinut de acolo..nu ma ajutau mult
Astazi a venit lucrarea(am dat-o ieri) si am facut de 8. Daca nu greseam ceva pe acolo..probabil tot 9 luam
Inainte aveam numai 9 si 10, medii mari dar nu stiu ce a fost cu mine.Cand ma gandesc la media mea de anul asta, ma simt foarte trist, dar asta e.Nu sunt genul sa zic asta, dar..acuma nu mai am ce face!
Eu sunt in clasa a VII-a si am la matematica notele astea:7, 10, 8, 8.nu sunt cele mai bune note, dar...eu fac si meditatii si vreau sa spun ca acum inteleg oarecum mai bine.bine,ca nu prea imi place geometria, asta e altceva. dar de la untimp, chiar daca nu am numai 10 la mate, am inceput totusi sa o indragesc.totul sta in dorinta proprie de a schimba ceva.crede-ma ca nu e deeeeeeeloc greu.doar sa te straduiesti.
pe. s:sa stii ca meditatiile te ajuta mult de tot!
Eu nu stiu ce medii ai la matematica dar e clar ca acolo ai cele mai mici medii.Si eu patesc la fel am 10 la tot si la matematica 9.Si parerea mea este:daca ai un profesor care da multe teste atunci mediteazate la el; daca ai un profesor exigent care preda cum trebuie atunci aprofundeaza mai mult pe exercitii acasa.Asta-i sfatul meu din propria experienta.
georgianacas întreabă: