| Losnams a întrebat:

Cum pot scapa de stresul mediilor de la scoala?

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti pana nu termini scoala.

| Lioana a răspuns:

Stresul intervine doar atunci cand nu inveti. Dar de ce nu inveti? Incearca sa iti dai seama care e scopul scolii. Daca realizezi ca scoala exista pentru interesul tau, pentru a face din tine un om educat, vei invata mai mult pentru tine decat pentru note.
Notele vor fi la randul lor multumitoare.

| Crackman a răspuns:

Ce exista asta?

| Mclaren12 a răspuns:

Asta este un stres? Mediile alea nu prea te ajuta la nimic. N-am auzit sa-ti trebuiasca la facultate mediile din timpul liceului, poate doar unele in functie de domeniul unde aplici.

| Losnams explică (pentru Mclaren12):

Sunt in generala.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru Losnams):

Omule, daca esti in generala chiar nu ai de ce sa te sperii e aproape impsibil sa ramai repetent in generala.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru Losnams):

Pana la urma ai doar o viata si nu o irosii ca sa iei numai 10-9, distreaza-te mai ales cat timp esti tanar.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Stres în ce sens? Iasa sub 5? Mie când îmi ieșeau 5 si 6 ziceam săru'mâna, 7 aveam doar la sport laughing. Daca-ti iasa sub 5 te rogi de profesor sa te mai asculte, daca e profa- dimineață o aștepți cu o cafeluta, daca e prof un kent, o bere după liceu, ehee, asa se face treaba laughing.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

''Hai ca.....nu meritati, dar v-am trecut pe toti'' Profesorul meu de mate cand am fost sa dau corigenta in a9-a,eu eram paralel si majoritatea clasei, am scris pe foaia aia niste formule care nici nu aveau legatura cu subiectele doar ca sa n-o dau goalarolling on the floor

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Ba, corigent n-am fost. Cafeluța, la maiștrii de la practica berea si cate-un cartuș si aveam media plus full prezențe pe 1 luna-2 (depinde cât era practica) laughing.

| PumpkinDoll a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Mi-a zis si mie mama odata sa-i dau lu' ala de mate o sticla de whiskey,dar am zis''Lasa bai mama, ca poate n-o ia si iese mai rau''A da, ca tot spuneai de practica, cand am avut prima oara practica comasata sau cum dracu ii spune, ala venise beat la ora si mai mult am stat p'afararolling on the floor

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru PumpkinDoll):

Acu depinde si de licee, eu am fost la unul d-asta "modest", daca esti la unul top-probabil ca nu se misca in front.

| Raducons a răspuns:

Este un stres tot timpul pana termini scoala, mai ales daca iti doresti sa ai medii cat mai mari, toti avem stresul asta.

| Yee a răspuns:

Yee!
Invatatura!

| Iwannabesmart a răspuns:

Notele nu sunt importante.Important este ce stii tu, ce ti-a ramas in cap dupa scoala.Nota se duce, informatia este importanta.

| Doarof3 a răspuns:

Nu te stresa. Nu ai de ce.Fiecare învață cât poate.Totuși trebuie sa înveți cât de cât.Cat poți tu.Succes

| Nico23458 a răspuns:

La școală mergi să înveți, nu sa ai 10 pe linie.
De exemplu, un prof ne-o dat 2 puncte în plus la un test că am dus materiale didactice (baterii, beculete), altul ne-o dat 10 că am mers undeva sau că o văzut un coleg că o uitat sa scrie ceva la tabla.
Multi au medii de 10, dar habar n-au la materia respectiva (inclusiv eu laughing)))
Deci nu notele arată neapărat cât ști.

| Ionutcristian012345 a răspuns:

Daca te gandesti la tine ar trebui sa stii ca de la stres de poti imbolnavi si parerea mea ar fi sa o lasi mai moale cu stresul si traiesteti viata.de stres o sa ai timp, dar daca vrei sa ajungi pe pastile continua sa fi stresat si inca ceva atunci cand te gandesti prea mult la un lucru niciodata nu o sa iti iasa.

| AlexOw a răspuns:

Prietene,eu am fost in situatia asta, joaca un World of Warcraft, cu ala scapi si de depresiewinking