| middle654 a întrebat:

Cum poti avea vointa de a invata? nu am avut-o niciodata.straight face

7 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Dar nu trebuie sa ai. Oricand te poti plimba cu tractorul pe camp sau sa strangi gunoaie pe strada.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Nu l-ai avut pe tatal meu langa tine sad

| Northern a răspuns:

Probabil că aspirațiile tale nu există, pentru ca dacă ar fi să-ți dorești ceva de la viață, ai avea cu siguranță n motive să înveți.Deci gândește-te bine ce vrei de la viață. Succes!big grin

| Roxxxxi a răspuns:

Gandeste-te ca pentru tine inveti nu pentru altii! Fi relaxat inainte sa te pui cu burta pe carte.

| Zoella a răspuns:

Dacă nu ai voinţa de a învăţa din clasele mai mici, acum nu prea ai ce să faci. Totuşi, gândeşte-te că înveţi pentru tine, pentru binele tău, sau dacă nu merge, şi îţi plac doar unele materii, iar altele nu te ajută, pentru că tu vrei să mergi la un profil, sau mă rog, învaţă pentru notă. Aşa e cel mai bine. Nici eu nu suport fizica sau geometria, dar învăţ pentru notă.

| lianaiovan a răspuns:

Gandeste-te ca ceea ce inveti e singura ta comoara, singurul tau sprijin si ca fara ea o sa te pierzi printre caile aglomerate ale vietii. Gandeste-te ca daca inveti si iei note mari iti bucuri rudele, parintii si fratii. Gandeste-te ca tot ce vei avea va fi viata si invatatura pe care ai acumulat-o pe timpul scolii. Gandeste-te bine, trage aer in piept si incepi sa inveti. Insa invata de placere, nu ca asa te obliga cineva. Succes!

| andy977 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa iti gasesti o motivatie, un scop gandeste-te k pentru acel lucru trebuie sa inveti, sa muncesi si sa perseverezi. Ce profesie ai vrea sa ai dupa ce termini scoala? Gandeste-te si cand o sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat atunci vei realiza k nimic nu se intampla de la sine sau gratis, si k pentru acel lucru trebuie sa faci anumite sacrificii dar cea mai buna arma pentru a te realiza este educatia. Scz daca gresesc.dar aceasta este parerea mea. oricum o sa reusesti tu cumva si apoi BAFTA...