Depinde la ce nivel te afli acum. Daca nu ai dobandit acasa, "cei 7 ani de acasa", va fi mult de munca. Dar e important ca vrei.
In rest, citind mult, foarte mult, dar carti bune, nu politiste sau de Sandra Brown. Carti de istorie, de calatorii, filozofie, etc. Apoi, ai nevoie de ajutor pentru a te invata cineva "cum se tine furculita". Adica cum sa te compoti in societate fata de ceilalti oameni; in orice imprejurare. Asta se invata de regula acasa. Dar si de la prieteni in ultima instanta.
Nu au cum daca cei din jur te vor provoca mere prin diferite feluri,nu vei ajunge sa fii bun,cultivat si fara vicii pentru ca cei din jurul tau sunt rai, cocalari si alcoolisti, vei lupta vei mentine un echilibru, dar nu vei putea fi tu niciodata, nu in tara asta primitiva.
Educația o dezvolți in fiecare zi! Niciodata nu te vei putea opri a creste in aceasta privința! Cel mai bun început e dorința de schimbare!
Valorile și punctele tale de vedere trebuie sa fie bine puse la punct și tu esti nevoit sa îți urmezi drumul drept inainte fără scurtături și distracții de scurta durata!
Citește "Putere nemărginită "de Anthony Robbins și tot de el,"Trezește Uriașul din tine"
Vezi daca te ajuta.
Ar mai fi"Puterea prezentului" de Eckhart Tolle și cărțile lui Dr.Norman Vincent Peale.
Succes!
Uite ce am ajuns, sa vedem educatia un lux, cred și eu la câtă răutate exista. Dacă îți doresti cu adevărat schimbarea asta dă startu la o nouă viață.
Hanryk întreabă: