| ccrank a întrebat:

Cum poti face baloane de saliva si sa le scoti pe gura? dau funda celui care explica cel mai bine!

15 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Intreaba pe cocalari.ro, ca numai aia se manifesta atat de gretos!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@lrxnlroxyl: aici nu e chestia de parere, ci de educatie...cine o are!

nony
| nony a răspuns:

Turbeazá! Stiu un caine care te poate ajuta, ce zici?

| mihaibrasov a răspuns:

Nu stiu cum se pot face baloane fara sapun sau detergent.

| maddy0212 a răspuns:

Educatie si cultura generala. Nu mi se pare ca ai ales bine categoria acestei intrebari gretoase.

| IrxnIroxyI a răspuns:

Iti umezesti bine buzele, le deschizi putin si sufli incet aer big grin. Iubesc sa fac asta :X... Nu ma intereseaza parerile voastre.

| IrxnIroxyI a răspuns:

Da, dar eu fac asta cand sunt singura nu de fata cu toti prietenii, parintii sau mai stiu eu ce laughing ...si in plus niciun raspuns, in afara de al meu nu s-a potrivit cu intrebarea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei apa cu sapun sau maninci dero! ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yacasa!straight face

Faci gargara cu apa cu purrolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai cu limba in sus si in jos sub dintii de jos si dupa aia scoti balonul de sub limba si il sufli afara usor

| Madalina_5058 a răspuns:

Iei o inghititura de sampon sau detergent de vase sa vezi ce bulbuci iti ies pe gura laughing

| ccrank explică:

Numai raspunsuri aiurea!

| raduraduradiu a răspuns:

Ii ceri mamei un leu

| Timmy1999 a răspuns:

Le faci sub limba apoi ridici tot cu limba si suflii.e usor..eu pottongue

| ___JWqd a răspuns:

Trebuie puțină perseverență.Să miști des limba SUB CERUL GURII,până simți că se formează mici balonașe,încerci să iei "balonașele(mai mici,la început) cu limba,iar prin expirarea aerului(nu expirarea alimentelor?),"elimini acele mici balonașe,care, cu timpul, devin mult mai mari, este interesant, eu fac "balonașe", de peste 20 de ani?

Întrebări similare