Eu am lucrat in facultate, intai ca asistenta medicala (tura de noapte), apoi ca traducator la domiciliu. In plus, mergeam la absolut toate cursurile si laboratoarele si invatam pe rupte. A fost greu, dar atunci m-am obisnuit sa dorm putin (maxim 5-6 ore pe noapte) si sa lucrez eficient (adica fara sa ma las distrasa). Asta imi prinde foarte bine acum, cand pot munci 30 de ore in sir fara somn si cu pauze minime.
Am lucrat cat am facut master.Dar la mine a fost alta situatie.Cursurile erau organizate pe o parte a saptamanii si lucram in restul de zile.Nu a fost tocmai o bucurie.Nu as mai face asta daca ar fi sa aleg.
E foarte greu, pentru ca am foarte multe cursuri pe zi... gen de la 8 dimineata la 16. As putea de la 16 sa dorm pana la 22, apoi sa fac tura de noapte, si cu invatatul cum ramane?
Depinde de orar, daca ai ore putine/multe, facultate mai grea mai usoara adica esti nevoit sa mergi la cursuri sau doar la laboratoare/seminarii si poti recupera acasa, ideal ar fi ori un job part time dimineata/dupa masa in functie de orar, ori ceva serviciu de la domiciliu cu care sa nu iti pierzi mult timp pe drumuri.
Pai depinde cand ai cursurile, daca le ai de dimineata poti incerca sa inveti in metrou etc dupa facultate te duci la munca stai te relaxezi si inveti iar putin.