anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa inveti mai usor.Nu ca as fi lenesa doar ca m-am saturat sa invat si dupa aceea sa nu mai le retin.Adica vreau metodele pe care le faceti voi happy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca-ti zic eu. Ca sa poti sa inveti fara probleme si sa prinzi repede, ai nevoie de 3 lucruri:
- Odihna, sa inveti doar dimineata,nu seara.
- Sa inveti cat mai mult,cu cat inveti tot mai mult, o sa te atajezi de invatat.
- Cel mai important lucru: MISCAREA SI SPORTUL. Cu cat faci mai multa miscare, cu atat misti "motorul" in tine iar creierul tau va functiona mai bine. Urasc si imi vine sa iau de gat pe toti cand ii vad pe unii slabi, toata ziua la PC, pe telefoane, etc. Din cauza asta nu invata lumea. Daca faci miscare, iti faci bine, iti mentii corpul in forma dar poti si sa inveti mai linistit/a.

| Rose123 a răspuns:

Invata la lucrurile care iti folosesc(care sunt legate de profilul tau) si la ceea ce iti place. Nu esti un sac fara fund in care sa indesi informatie. Toceala nu rezolva nimic daca nu esti cat de cat interesata de subiectul respectiv. Incearca sa faci conexiuni cu lucrurile pe care le cunosteai deja din domeniul respectiv sau,la materiile care solicita memoria(biologie,istorie,geografie) poti sa iti faci niste scheme,cu sageti,doar cu informatia aboslut necesara, intrucat manualele prezinta intr-un mod total neatractiv informatia(cel putin din punctul meu de vedere). La matematica, fizica, chimie, info se invata numai prin exercitiu.
Bafta!