Confunzi stringul din c++ cu sirul de caractere din C
Strcmp e functie de C, nici nu prea ai de ce sa o folosesti in C++.
cam trebui sa verifici caracterele stringului intrele ele
replicile tale. Nici acum nu te-ai prins? Nici nu mă așteptam - ești pe lângă și te exprimi lunecos "cam, nu prea,..." să nu se prindă proștii
Dar in fine, (a 3 a oară și ultima, promit) de ce ți-aș spune eu că și ce greșești dacă tu nu ești in stare nici acum să vezi?
Asa e când nu intelegi programare și îți dai cu părerea. Mai citește în context răspunsurile mele și vezi ca și userul căruia i am răspuns a admis ca am dreptate.
Întrebarea inițiala era despre compararea de string uri în cpp, unde sa fie clar, comparația nu se face parcurgând carecterele string ului și nici folosind functii de C.
Strcmp e funcție de C, trebuie folosita în C nu C++. Absolut nimic eronat în afirmație.
Ultima fraza e din contextul altei probleme când se punea problema parsarii stringului nu mai era vorba de comparații.
Priceput?
Nu te mai screme sa demonstrezi ca am greșit ca iti iese cu stropi. Știu ca la școală unde ești tu se face C amestecat cu Cpp și te confuzeaza, dar eu fac asta în industrie de ceva ani și inteleg diferențele.