| alexa15 a întrebat:

cum sa fac sa am incredere mai multa in mine? ma consider o fata urata si cred ca nu am noroc de loc! cum sa fac? am impresia ca sufar prea mult!

6 răspunsuri:
| Tabii. a răspuns:

Uita-te in jur si ai sa vezi ca sunt persoane cu adevarat urate, iar tu nu esti una din aceeia si spune in gandul tau:"sunt cea mai frumoasa" si nu trebuie sa iti pese de ceilalti ci doar de tine.Pa,pa.

| EUSIATIT a răspuns:

Toti suntem frumosi in felul nostru. nu trebuie sa ai complexe. consulta in pshiholog nu amina. vei vedea ca te ajuta ffff mult astept sa mai vb dupa. dar te rog urmeaza sfatul meu

| Razvan a răspuns:

Frumosi suntem cu toti.Intr-un fel sau altul.Insa la partea cu norocul, eu sincer nu m-as baza pe asa ceva.Norocul ti-l mai faci si singur, nu e ceva pe care te poti bizui si nici ceva de a carui lipsa te poti plange. Sper sa ma intelegilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e starea ta de spirit. E ceea ce simti tu, nu esti urata, fiecare e frumos insa frumusetea nu e totul pe pamant.Asa ma simt si eu cand nu am liniste sufleteasca.Curaj Alexa, nu te lasa invinsa de soarta ci din contra hai sa luptam impreuna ca sa fim noi cei invingatori din toate punctele de vedere!

April
| April a răspuns:

Uite, iti dau cuvantul meu de onoare ca exact asa gandeam si eu la varsta ta.Si te asigur ca asta nu m-a impiedicat sa devin dintr-o adolescenta dizgratioasa o femeie chiar frumoasa-si nu-s o laudaroasa ci doar un om ce stie ce vorbeste-iar norocul tine de nivelul idealurilor tale. Daca te gandesti ca ai putea castiga la loto, ar fi nerealist.Sigur ai calitati, fiecare om le are, totul e sa ti le descoperi si sa ai incredere ca ele te vor ajuta in viata. Asteapta.Si chiar daca baietii par a nu te vedea acum, sigur te vor vedea odata, Si nu e nevoie sa te vada toti.Va fi de-ajuns sa te descopere doar unul.Cauta-ti de invatatura, fa un sport, citeste, gandeste-te ce ti-ar placea sa faci in viata; si, mai ales nu privi sclipiciul unor asa zise vedete pe care le vezi zilnic la tv:tot ce par a avea e spoiala.Ai incredere in destinul tau, micuto!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie mereu sa gandesti pozitiv. sa fii sincera cu tine.