| bbbbbbbbnbbbb a întrebat:

Cum sa fac sa imi planific din timp timpul pentru invatat la romana si matematica pentru evaluarea nationala de la anul din calsa 8 si sa pot sa fac sa invat bine si la celelate matreii ca sa nu imi stric media. Multumesc, si cel mai bun raspuns primeste funda! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să îți faci propriul program.O să-ți spun cum am făcut eu, iar tu ar trebui să-ți dai seama de modificările care sunt necesare.Eu îmi faceam temele pentru școală, apoi învățam, iar apoi lucram la matematică.La română nu am lucrat foarte mult(am lucrat doar o culegere, iar la mate am lucrat 3 laughing ).În week-end începeam cu niște exerciții la mate(făceam cam două ore) și lucram o variantă de test la română, iar apoi îmi făceam temele pentru școală. Probabil vrei să știi cum stă treaba cu timpul liber.Eu nu prea ieșeam, deci nu aveam nevoie, dar eu nu mai făceam nimic după ora 8 seara și era extraordinar, acum stau și până la 12 și-mi temele laughing).Nu trebuie să respecți același program zilnic. Poate într-o zi n-ai chef de mate sau de română.Ai timp și de relaxare.Este foarte important să nu lucrezi de dragul de a spune că ai lucrat.Concentrează-te asupra materiei la care lucrazi în momentul respectiv și fii atent în clasă.Ai încredere în tine.Nu încerca să-ți interzici nimic. Dacă nu vrei să faci nimic într-o zi, e ok.Ai grijă să nu se întâmple de de două ori la rând.
^ ^ Spor la învățat și baftă la examene!
PS:Succes au cei care învață. laughing))))))

1 răspuns:
| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Găsești un program care te avantajează, de exemplu când vii de la școală o oră-două stai să te recreezi, apoi te apuci să îți faci temele, când termini te apuci de făcut teste pentru evaluările naționale sau invers, cum îți e mai ușor. Și în weekend ar trebui să aloci vreo oră-două pe zi lucrului pentru evaluări.