Nu cred ca este cazul sa ii spui asa ceva. Nimeni nu este vinovat de felul in care arata si de felul in care s-a nascut. Suntem vinovati doar pentru faptele noastre. In timp va trebui sa inveti de la viata ca mai exista si o altfel de frumusete, si anume cea sufleteasca. Daca te temi ca ar cere de la tine ceva mai mult decat sa fiti simple cunostinte, incearca doar sa-i explici ca merita mult mai mult decat ii poti oferi tu. In timp va intelege. Atitudinea caustica nu ajuta cu nimic, ba chiar s-ar putea sa-i provoci o depresie din care sa nu mai poata iesi. Mult mai de apreciat este diplomatia si finetea.
Poate ca nu e urata, poate ca nu e genul tau. asa si trebuie sa i zici. daca e chiar urata rau... nu i mai zice nimic [eu sincer m-as supara sa mi-o zica cineva in fata direct.dar faci cum crezi pentru ca tu o cunosti, nu noi. ]
Nu ii spui niciodata ca e urata...nu cred ca exista un mod frumos de a o face
Ii spui ca nu crezi ca ar merge sa fiti impreuna (daca despre asta e vb) pentru ca...si gasesti tu un motiv pentru care sunteti diferiti si nu v-ati potrivi! Sper ca te-am ajutat!
Ia o poza cu Jennifer Lopez sau cu alta acrita si lipeste langa ea poza fetei pe care o consideri urata. Apoi trimite-i poza finala si intreab-o daca intelege ce vrei sa spui prin aceasta poza
Nu prea poti. Orice fata s-ar supara.
Iti pun si eu o intrebare... Te crezi asa frumos incat sa ii critici pe alti?
Nu-i spui de loc :d...pentru sa o superi doar asa de dragu de a spune, doar nu te deranjeaza "uratenie " ei, nu?
Eu nu inteleg, de ce vrei sa-i zici ca-i urata? iar daca chiar vrei sa-i zici zi asa mai in gluma, sau trimiteu un bilet anonim nu stiu.
Pai mai bine nu i spune ca oricum i-ai spune o sa se simta jignita. daca ii place de tine si nu stii cum sa scapi de ea zii ca iti place de altcineva sau nu stiu zii ca nu va potriviti.
1. Fiecare e frumos in felul lui.
2. Ok, tu o vezi urata. Dar de ce sa-i spui?! Doar pentru ca asa ai chef? Chiar crezi ca e cazul? Eu una nu. Mai bine abtine-te, daca iti pasa macar un pic de sentimentele ei! De ce sa ranesti un om, inutil?
O zi buna!
Ii spui ca nu e genul tau si sa nu se supere pentru. ca nici unei fete nu ii place sa i se spuna asta in fata direct.
Daca nu vrei s`o superi mai bine nu`i zici.de ce? pentru ca daca stai bine si analizezi, poate nu este genul tau, poate altcive o considera frumoasa.
Crede`ma ca orice fata se supara daca ii spui ca e urata
treaba e ca ai putea sa nu`i zici, las`o in uratenia ei...