Poi mama a fost cam rea pana am invatat in cateva ore o stiam ca pe poezie m-a batut nitel si am invata cu viteza lumini si mia prins bine am trecut in clasa a6a cu 9, 67
Poi din propie experienta este putin dificil depinde de copil...cred ca mam chinuit sal invat pe fratele meu cam in vreo cateva luni...numai tabla inmultirii pana la 5... a fost foarte dificil.cred ca cel mai bun sfat ar fi sa il inveti in asa fel in cat sai distragi atentia:ii spui ca de exemplu ca are o masina si masina trebuie inmultita cu 3 masini sau tot felul de obicte cred ca ar fi o metodaeu am 13 ani si pot sa spun ca eu am invat tabla inmultirii pe derost
Tabla inmultirii se invata prin memorare pur si simplu. Metoda moderna se bazeaza pe teoria multimilor (Nu te speria, ca vin cu exemple). De ex. 3 X 2 = 6. Se formeaza 3 gramezi de cate 2 obiecte( prajituri identice, caluti, masiunute, etc.) si se numara totalul. Numarul total al obiectelor din cele trei gramezi este 6. Dupa modelul dat puteti incerca si alte inmultiri. Aceasta metoda il convinge pe copil ca valoarea memorata este corecta.
1
Bine ar fi printr-o joaca.sau pune-l in situatia sa-i gaseasca logica fiecarei inmultiri. eu din cate stiu am invatat-o jucandu-ma dar fiind si atent uneori la sora mea fiind mai mare cu un an. apoi ce nu stiam adica inmultirile mai grele prin adunare. important este sa te si atraga altfel este putin mai greu deoarece va fi doar acel stres care esti obligat sa inveti inmultirea.
si cred ca cel mai rau ar fi mecanic.
AlexRisse întreabă: