| Alexandra1120 a întrebat:

Cum sa invat mai bine limba engleza? As vrea mult sa pot vorbi cursiv si sa citesc carti in limba engleza dar nu imi place sa stau sa tocesc sau cu nasul in caiet. Spune-ți-mi niste metode mai interesante

Răspuns Apreciat de Editori
| BOXINLION a răspuns:

Singura metoda pe care o folosesc este sa ma gandesc la ce vreau sa spun cu cateva secunde inainte, practic imi formez ideea in cap si o spun...

Ca sa vorbesti cursiv iti trebuie ani de pregatire... si nu toti strainii vorbesc cursiv, multi se gandesc si apare acel ''ăăă'' fara sa-ti dai seama.

Eu am invatat engleza nu din scoala ci din jocurile video, fiind baiat mi-a fost usor. Scoala m-a facut sa-mi placa limba si sa pot excela.

Nu stiu la ce te-ai referit cu ''sa tocesc''. Practic, daca vrei sa inveti alte cuvinte/exprimari, atunci o poti face... Exemplu: buddy -> mate (tovaras, prieten, amic)
hood -> bonnet (capota de la masina)
cinema - theater

Reply daca mai ai nevoie de ceva.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dupa parerea mea dupa ce am invatat limba engleza si inteleg cam tot
invata verbe, substantive, adjective
citeste mult
asculta mult -conversati
isi trimit un curs gratis imediat

| Legion7X a răspuns:

Https://youtu.be/zrj5isT6r8A

Abonează-te la acest canal

De învățat perfect durează anii sunt sute de expresii americane, argouri, etc
Învață treptat
Si dacă vrei un sfat de la mine nu te axa prea mult pe gramatică vei pierde timp mult sunt multe cuvinte care trebuiesc învățate ia-o ușor gramatica o prinzi din zbor.
Dacă pleci în Anglia nu stai cu cartea în mână să înveți gramatică înveți cuvinte apoi mai înveți gramatica astfel pierzi timp poți sta și 3 ani pe gramatică degeaba nu o să înțelegi alte cuvinte
apoi te întrebi de ce nu înțelegi ce spun englezi deși tu ești la punct cu gramatica.

| T2LS a răspuns:

Navighează internetul. Joacă-te jocuri în limba engleză. Într-un timp, din necesitate, vei învăța cuvintele.