Stii cum am invatat eu? : profa ne punea sa scriem de zece ori tabla inmultirii cu 1, 2, 3 etc si asta in fiecare zi, mi-a intrat in cap de nu o mai pot scoate cu nimic.
Am o fetita in clasa a III a si la noi a fost eficient asa :
explicandu-i logic pe obiecte de ce : ex (cate 2 obiecte in 3 grupuri =6 ),
apoi repetititia este mama invataturii atat oral cat si scris;
SPOR LA INVATATURA!
Pai il inveti pe rand, saptamana asta cu 2 si cu 3 ailalta cu 4 si 5 si binenteles ca mai repetati si cu 2, si 3
Eu am invatat tabla inmultiri si impartiri repetand/scriind zilnic cate una dintre ele de cateva ori pe zi, si le am invatat intr-o saptamana, eram in clasa a-2-a. dar aici a avut si parintii rolul de a ma ajuta si corecta, totodata daca invatam mai repede cu atat ieseam mai repede la joaca, dar mia prins bine, si le multumesc pentru felul cum ma ajutat sa invat mai repede.
Eu am invatat-o repede pentru ca invatatoarea mea ne-a pus sa o scriem de 10 ori.
A fost cam dificil, dar in cateva zile o stiam pe de rost.
Daiana Stii cum am invatat-o eu?:am citit-o de 2, 3 ori si mi-a intrat in cap apoi mama mi-a scos o foaie de pe internet iar eu am completato de la arad pana la sintea mare, iar acasa am scris-o de 50 de ori.La scoala doamna profesoara ne-a lasat sa o recitim iar dupa accea am scris-o in caiet. Ziua urmatoare doamna profesoara ne-a dat un test surpriza care a durat 2 minute, iar noi trebuia sa il terminam in 2 minute.
Adi1987 întreabă: