Ignora-l. Daca el nu stie sa respecte la varsta lui, nu da si tu dovada de aceeasi lipsa de bun simt
Acest lucru este greu de suportat.Depinde si cit de grav tea ranit.In astfel de cazuri ar trebui sati aperi demnitatea si sa te asezi in banca, sau sa incerci sai explici pedagogului ca asta esti tu si ca nu te vei schimba doar in citeva zile oricit nu te-ai starui. Sper ca ti-am fost de folos dar nu mi s-a intamplat asa ceva si nu te pot ajuta prea mult.
Ar trebui să-l ignori şi să nu pui la suflet. Când m-a jignit pe mine o profesoară, nu m-am putut abţine şi i-am întors replica. Dar având în vedere că respectiva şi diriginta au sărit ca arse, bănuiesc (de fapt sunt sigură) că nu e bine să răspunzi unui profesor.
Ar trebui sa discuti cu parintii tai pentru a-i atrage atentia profesorului. Sa le explici cat mai bine cum se intampla si de ce crezi tu ca se intampla. In felul asta vor putea stabili mai bine ce au de facut atunci cand vor lua legatura cu proful respectiv. Sau comunica-i dirigintei/dirigintelui si vezi ce se intampla mai departe, ce masuri ia si daca nu se rezolva atunci vorbeste cu ai tai.
Succes si nu mai pune totul la suflet, viata este si asa destul de grea.