| anonima10 a întrebat:

Cum sa va zic eu... din cls 5 pana in a 8-a am avut media generala numai 10. Dar acum ma apropii cu pasi repezi de liceu si chiar daca am avut 10 sunt unele materii la care sunt de 7straight face. De ex profa mea de franceza imi dadea 10 intruna pentru ca nu prea auzea bine si chiar daca ziceam gresit ea intelegea corectlaughing aiurea nu? si datorita acestui lucru habar nu am franceza! stiu doar sa zic Bonjour Bonsoir sa numar pana la 10 si cateva cuvinte. Ajutati-ma cu un site ceva de unde pot sa o iau de la clasa 5 cu franceza va rog:*

5 răspunsuri:
| waXonwaXoff a răspuns:

Stiu eu bine franceza, am luat locul 1 la smart. Te ajut cu cea mai mare placere!

| andre999 a răspuns:

Stai linistita, in liceu vei vedea ca se reface mare parte din materie nu trebuie sa stii decat cateva timpuri si atat. Nu te ingrijora nici eu nu stiam franceza cand am intrat la liceu in primul semestru a fost mai greu dar pe urma te dai pe brazda.Succes.

Răspuns utilizator avertizat
| allyson a răspuns:

Incearca http://www.livemocha.com/

asa sunt si eu cu germana. acum am trecut in clasa a 10a, dar cu greu mi-am scos media 9, cand abia sunt de un 7-8

| LikeASunset a răspuns:

Sunt in exact aceeasi situatie. Mie imi pune 10 pentru ca ma pune ea sa citesc, ma scoate la tabla si de cele mai multe ori nici nu stiu ce am de facut. Si nu stiu cum se face ca am 10. Chiar as vrea si eu o solutie.