| adinaciosescu a întrebat:

Cum sarbatoriti 1 Decembrie? La multi ani Romania, la multi ani romani.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Sarbatoresc 1 Decembrie printr-un gand bun si de pace pentru poporul nostru. La multi ani!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mă delectez în bucătărie de dimineață, apoi merg la cimitir la mama mea, o vizită ceva pe acolo iar seara acasă.
La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni.
Pa, pa.

| dulshe a răspuns:

Pai, stau acasa. Adica nu ma duc la scoala:d.
@Legiuitoarea are foarte mare dreptate "La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni"!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Sărbătoresc prin muncă...mai suntem şi din ăştia!

cami
| cami a răspuns:

Ce se schimba sarbatoarea asta, cum li se scoala lor? Acum 100 de ani era pe 9 mai. Dupa, pe 10 mai. Acum, ne facuram mai destepti, si-o puseram pe 1 decembrie. Americanii, o au pe 4 iulie, si pe 4 iulie o s-o aiba pan' se desfiinteaza America.
Merg sa vad parada militarilor.

| adinaciosescu explică:

Cami fata, 1 decembrie ne e unirea.Nu s-a schimbat niciodata, doar ca nu a fost zi nationala decretata. Ceea ce nu sti tu e nitica istorie.Scuze dar asta e.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cred ca o sa fac o drumetie pe la Cascada Bucias.

| AvalohAlyn a răspuns:

La multi ani tuturor romanilor.Sa traiti, sa imbatraniti, niciodata sa nu ofiliti! La multi ani, multa sanatate, ca este cea mai importanta.

Eu o sa sarbatoresc acasa cu familia...

cami
| cami a răspuns:

Adina fata, nitica istorie ti-ar trebui tie. 1 dec, a inceput sa fie ziua nationala abia dupa '90. Si unirea iti e pe 24.

| adinaciosescu explică:

Cami mama, 1 Decembrie e unirea sub Mihai Viteazul si da dupa 90 s-a decretat zi libera, adica nationala...