| Ramona3766 a întrebat:

Cum se calculeaza care studenti se incadreaza la buget si care la taxa? Un student cu o medie de 6 poate sa fie la buget daca se incadreaza in numarul de locuri de buget, adica in primii 17, de exemplu? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| andreidraga a răspuns:

Fiecare facultate are X locuri la buget si Y locuri la taxa.

Daca esti intre primii X candidati ( chiar si cu media 6 ) vei prinde un loc la buget.

6 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Da,se poate!
am si eu o prietena si la ea la facultate sunt mai multe locuri la buget decat studentilaughing mda pare interesant dar e adevarat! nu mai facem facultatetongue
Se poate sa intrii si cu 5 la buget daca ai locwinking

| skama18 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Tu cam cati ani ai? de cand promovezi cu 5.deci la bac si la facultate fara media 6 curat nu promovezi, si tu intru cu 5.bv.sa dea Dumnezeu sa iei 5 la bac si sa prinzi si loc l abuget laughinglaughingrolling on the floor

| AlinaaAli a răspuns (pentru skama18):

Nu a specificat ca din ce an sa intre la buget!
se poate sa ia in primul an la faculta numai 5 la examene si apoi sa fie tot la buget! la asta nu te-ai gandit?
si ca sa iti rasp si la intrebare am 22 de ani!
nu stiu ce ai vazut tu asa amuzant oh go on
si dupa semnele pe care le-ai pus pun pariu ca tu nu ai mai mult de 17 sau si daca ii ai, mintea ta e tot acolo la 16-17 maximwinking
pusy :*

| skama18 a răspuns (pentru AlinaaAli):

Vad k tu nu ai inteles intrebarea. eu am terminat facultatea daca te incalzeste cu cv.si cum zici tu nu sepoate. sa intri din anl 2 cu media 5...sidaca te incalzeste cu cv am 23 de ani :*

| AlinaaAli a răspuns (pentru skama18):

Nu se vede ca ai terminat o facultate ...la ce exprimare ai ...cam lasa de dorit oh go on

| skama18 a răspuns:

Da daca o sa fiti 17 o sa fitii toti la buget.au mai fost cazuri, soramea a intrat cu 9, 50 la buget. din16 locuri si de toti au fost 15