Media unui obiect se calculeaza asa:Suma notelor impartita la cate note ai adunat.Pentru media generala(pe tot anul): afli media pe primul semestru (suma mediilor impartite la cate materii ai) si media pe al doilea semestru; Aduni mediile pe semestre si imparti la doi. Sper ca ai inteles ceva.
Afli media pe primul semestru (suma mediilor impartite la cate materii ai) si media pe al doilea semestru; Aduni mediile pe semestre si imparti la doi. Sper ca ai inteles ceva.
Faci media de pe primul semestru apoi de pe aldoilea. apoi le aduni mediile si le imparti la 2.iti va da 10
Ca sa-ti calculezi media faci asa:
1. Pe semestru : toate notele tale adunate impartite la numarul lor( adica daca ai 10, 9 si 8, le aduni, iti da 27, si pentru ca sunt 3 le imparti la numarul lor, adica la 3, si rezulta media 9)
2. Anual: ai media pe primul semestru adunata cu media pe semestrul al doilea si le imparti la 2( adica, pe primul ai 9 si pe al doilea ai 10, vine 10+9=19, si numarul asta il imparti la 2, si rezulta media anuala 9.5)
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Eu fac cam asa media de pe primul semestru +semestru'2 (+note purtare) impartit la 2
Nu cred ca o sa iei premiu daca nu sti sa aduni 2 nr, iar suma sa o imparti la 2.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: