| Vendetta47 a întrebat:

Cum se casatoreau oamenii preistorici.A zis profesoara de istorie sa cautam pe net da eu nu gasesc crying.Si ei nu aveau verighete laughing,biserici, Restaurante.Atunci cum se casatoreau.

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cred ca a facut misto de voi, ca va vede disperati asa dupa net.
Institutia casatoriei nici macar nu exista in Preistorie, deci oamenii NU aveau cum sa se casatoreasca.
Dar...ma rog... poti sa continui cautarile pe net (despre care unii par sa creada ca a aparut inaintea cartilor!).

| Arthur a răspuns:

Cu bâta, cu japca etc.

| morningstar a răspuns (pentru Arthur):

Ce romantic laughing)

| Arthur a răspuns (pentru morningstar):

Întradevăr o epocă foarte romantică.

| morningstar a răspuns (pentru Arthur):

Romantica in felul ei, nu in sensul inteles astazi.

| sabin89 a răspuns:

Poate nu se casatoreau, ci doar se impreunau. Si ce intelegi prin "preistorici"? Inainte de ce? Cand incepe, practic, istoria?

| Vendetta47 explică (pentru sabin89):

Inainte de Hristos.

| sabin89 a răspuns:

Exista istorie si inainte de Hristos. Se numeste istorie antica. Ca sa iti dau numai un exemplu, Alexandru cel Mare a fost cu vreo trei sute de ani inainte de Hristos.

| PedoBarbie a răspuns:

Exprimarea e prea proastă.
Atunci ei credeau în forţe ale naturii iar apoi în zei deci nu aveau biserică în sensul în care te gândeşti tu adică creştin ortodoxă sau catolică şi nici măcar moschei ori alte bazaconii de astea.
Eu zic să cauţi pe Internet că de cărţi nu cred că poate fi vorba.
Pe curând!

| vodami92 a răspuns:

Pentru asa ceva sa cauti la filmele vechi cred ca cele cu charlie chaplin buster keaton sau stan si bran! la stan si bran era un film din 1928! flying elephants! care arata cum se casatoreau pe atunci in perioada preistorica! asta asa ca sa te documentezi! sa iti faci mai exact o idee despre asta!