| giulyPrinCopaci a întrebat:

Cum se despart in silabe cuvintele in engleza?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma in engleza nu se desparte! Genilor in romana se desparte dar in engleza niciodata in niciuncaz tai cuvantu si il scrii pe celalalt rand!

12 răspunsuri:
| ying a răspuns:

Se desparte aproximativ la fel cand este un cuvant care are legate doua litere de acelasi vel o litera e la primul capat iar celalalt la al doilea capat

| Visatoarea a răspuns:

Good question.

Hell no... i don't know!

| FeFy` a răspuns:

Ca in lb romana.

| TDGMeebu a răspuns:

De fapt, nu se despartwinking

| DeeDee28 a răspuns:

Ca in limba romana...incearca sa pronunti cuvintele si sa numeri silabele. de exemplu: la cuvantul "minunat" desparti "mi-nu-nat" si in limba engleza e "wonderful" si despartit in silabe "won-der-ful"

asa faci si cu celelalte cuvinte... le numeri silabelewinking

| burzum96 a răspuns:

In fiecare silaba trebuie sa existe cel PUTIN o vocala(a, e, i, o, u in lb engleza nu exista Î, â... etc), iar restul nu prea mai stiu cum sa-ti explic... intr-un fel vine de la sine totul.

| Alecsie. a răspuns:

Ca in lb. romana

| TDGMeebu a răspuns:

Off` Doamne!
Atatea genii printre noi...
Cum maa! : Da...se despart ca in limba romanastraight face Alooo!
@ying: se scrie "aproximativ" straight face nu "aproximativ" straight face lol straight face
Off`. Greu mai e straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jhihuiyfoiyhfgyhjutdrt

| danutzaoverhere a răspuns:

Ce mai raspunsuri...Nici eu nu stiu; speram sa aflu dar vad ca nici voi nu stiti mai mult.
De fapt nici atat nu stiti: NU SE DESPARTE CA IN ROMANA!
Daca s-ar desparti ca in romana cum explicati ca bellow(care inseamna "a zbiera", ci nu "below" care inseamna "sub"), care se citeste belău, se desparte bel-low?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dddd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sheep