Cica examen sau teze unice. Dar cred ca se va da si acum tezele alea unice.Vei afla pe la anul prin ianuarie-februarie ce planuri vor avea si astia.Eu iti doresc multa bafta in clasa a8a.Sa inveti bine ca sa ai medie mare pentru liceu:*
Bun gata, am gasit in sfarsit!
Se da testare nationala.
Multumesc tuturor, sunteti geniali
Pai ai dreptate.Eu din cate stiu dau la romana, mate si engleza [pentru ca e de engleza scoala], dar pana atunci cine stie ce se mai schimba... Poate nici nu mai dam.
Din cate am inteles eu de la profu de mate veti da Evaluare Nationala care este un test obisnuit la care trebuie sa fii bine pregatit si multa ATENTIE:*. Mult Succes!
Nici eu nu stiu si is acum a 8 si e naspa
da-mi add si mai vb :marius.sharkkk10
Se da examen national. Si apoi 50% media 5-8+25% tezele dintr a 7 a + 25% examenele de anul acesta:d! Sper sa-ti foloseasca
Deci...acum nu se stie nimic, doar ca se va proceda la fel ca in anul precedent (fara admitere).
Dar traim in Romania -land of choice- si probabil o sa se stie sigur in ultimele 2-3 saptamani din clasa a8a.
Ce bine ca acum trec in a9a.\
Mult succes!
Am citit undeva, nu ma stiu unde, cred ca tot pe internet, ca o sa dati admitere.
Stii.cum era demult.inainte de tezele unice.
Dumnezeu cu mila...si se mai intreaba de ce avem o tara de rahat plina de inculti. Succes noua
Cauta pe google mate.info.o sa gasesti acolo mai multe despre admiterea din 2011.si stiu ca ti se pare aiurea ca nu ati aflat nimic dspre admiterea d anul acesta pana acum, dar noi, cei care am intrat acum in a 9a, am aflat abia in decembrie 2009 ce teste vom da...deci se poate si mai rau...bafta!
anonim_4396 întreabă: