E ceva ce multi nu inteleg.Omul nu se trage din maimuta.Sunt ca niste "asa-zisi" veri.De-a lungul evolutiei sa ajuns la aparitia unei primate cu anumite insusiri ce apartin si maimutelor si omului.Aceasta primata s-a dezvoltat in alte 2 specii :omul primitiv si maimuta.Acum tu o sa te gandesti de unde s-au aflat toate astea? Ei bine s-au realizat destule studii si cercetari. Unul din cei mai cunoscuti cercetatori este Darwin(e imposil sa nu fi auzit de el). Sper sa te fi lamurit.Bafta!
Nu se trage, cel putin eu nu cred asta. Darwin a venit cu aceasta idee pe care nici el nu o credea.
Suntem o specie rara.nu stiu dar unii sigur sunt mai prosti decat ele. daca unii din noi am avea inteligenta lor am fi departe
Cand o sa inveti genetica, o sa intelegi. Nu se trage din maimuta. Oricum anatomic omul este mai asemanator cu porcul decat cu maimuta.
Pai semanam cu ele adica avem par pe toata partile corpului mai putin pe talpa si palma ca si ele, avem 5 degete la o mana ca si ele cea ce animalele nu prea au, infatisarea este aproape la fel.funda?
Klara întreabă: