Bună! Într-o cutie mai adâncă pui o bucată de "scârţâietoare", adică polistiren expandat. Pe ea fixezi cu ace insectele şi sub fiecare lipeşti o etichetă cu numele ei popular şi cel ştiinţific. În colţul din dreapta jos lipeşti o etichetă cu numele tău, clasa, şcoala şi anul şcolar, 2010-2011. După aceea lipeşti deasupra cutiei, o foaie de celofan sau de plastic. Succes!
Dacă vrei un plus de informare sau vrei să te relaxezi ori să te distrezi, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/
Uf,urata experienta mea cu insectarul, am omorat o groaza de fltuturasi si de insecte dragute de vi, le-am bagat un bold in spate si l-am infipt in cutia respectiva...
Strangi multe multe insecte moarte adica unde vezi o insecta hop bagi un ac sau un spin in ea si o omori iar apoi le pui intr-o carte sau un caiet care nu iti mai trebuie si le presezi pe rand. le scoti cand sunt bine bine presate si le lasi cat e nevoie sa se usuce(o zi sau 2 cate este nevoie) iar apui iei foi A4 si lipesti fiecare insecta pe o foaie si scrii langa sau jos ce insecta este si faci asa cu fiecare insecta apoi pui toate foile in folii dinalea de plastic transparente si le pui la un dosar care la inceputul dosarului scrii mare si colorat INSECTAR iar apoi il predai la profa. FUNDA?
Iti trebuie o cutie din lemn cu zapada artificiala in ea si prinzi insecte apoi bagi un bold in ele si le pui in cutie