| MiSt3R0 a întrebat:

Cum se imparte 46.200.000 la 603.500? As vrea sa stiu metoda pe care as putea sa o aplic pe foaie.(un calculator, ceva, stiu si eu sa folosesc...)
Multumesc.

Funda!

5 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Fcai impartire intre 46.200.000 si 603.500
laughing

| MiSt3R0 explică (pentru MskDesign):

Esti "CAMPIONUL ZILEI" datorita faptului ca dai raspunsuri din astea la toate intrebarile?

Eu am intrebat serios, deoarece vreau sa calculez densitatea populatiei la geografie, dar vreau sa fac calculele pe hartie si fara alte instrumente ajutatoare.

| MskDesign a răspuns (pentru MiSt3R0):

Sunt campion deoarece, cred eu, ma duce capul. Daca tu pui o intrebare cum se face o impartire, eu te intreb in ce clasa esti si cum ai ajuns acolo?

| MiSt3R0 explică (pentru MskDesign):

Ok. Bravo tie, dar dupa primul raspuns nu mi-ai dat de inteles chestia asta. M-am gandit ca daca stiai, imi raspundeai, pana la urma este un site de pus intrebari, la care se asteapta raspunsuri, zic eu. Mai sus nu cred ca mi-ai dat de inteles intrebarea aceea. "Fcai impartire intre [...] si [...]" eu ce sa inteleg? Daca am intrebat cum se face, e logic ca nu stiu cum, iar eu am o singura ora de matematica pe saptamana, unde invatam alte prostii, pentru ca nu ne trebuie nici la bacalaureat, deci de unde ar trebui sa stiu? Pe dna. profesoara de geografie nu vreau sa o intreb, ca altfel nu mai veneam aici sa intreb.
Of si iar of...

| MskDesign a răspuns (pentru MiSt3R0):

Te duci la doamna profesoara, iti ceri scuze si o rogi frumos sa iti explice.Nu te va omori pentru o intrebare.Intrebarea care ai pus-o, este categorisita ca tema scolara si este interzis asa ceva.