Poate Rom și nu folosi cuvântul cu ț dacă nu faci parte din comunitate că e jignitor și de prost gust
Dar este real si se foloseste in popor pe scara larga!
Da, dar e de bun simț și de educație, acum faci cum vrei
Gata, începem și noi ca în State, unde nu ai voie să zici "nigger" dacă ești alb? Serios?
C0ae te uiți pe yt? Ca în state ce legătură are? Pur și simplu sunt cuvinte jignitoare, mori tu ca persoană albă să nu zici 2/3 cuvinte care unt jignitoare pentru o anumită comunitate care a fost sclavită?
Serios? Comunitate "sclavită"? Eu înțeleg că nebuniile astea vin de la Washington, unde se vorbește engleza, dar atât de mult ai stat pe-acolo că ai uitat limba română?
Trecând peste asta, nu poți controla limba. Dacă și cuvântul "rrom" capătă o conotație negativă? Ce facem? Îl interzicem și pe ăla? Normal!
Îmi place cum stângiștii caută mereu probleme, chiar și acolo unde nu sunt. Cuvântul "chick", de exemplu, nu avea deloc o conotație negativă până nu i-au dat-o feministele, care apoi l-au interzis sub pretextul ăsta.
Omule chiar te frustrează că e de prost gust să spui acele cuvinte? Că tu poți să le zici, dar cum ți am ține de educație
alexcatalin13 întreabă: