Necromanți
Hai la mine sa îți prezic viitorul apropiat, trecutul îndepărtat și prezentul prezent.
Să cheamă "Adevărata Nepoată A Lu' Mama Omida"
Să știe!
Sau mai simplu: politician
Prosti, se numesc prosti. Iar cei care cred ca ei fac asa ceva, sunt mai prosti decat primii mentionati.
Corectie: sunt cele mai geniale fiinte de pe fata planetei, ca reusesc sa faca niste dobitoci sa scoata cascavalul, ei facand nimic.
Șarlatani. Asa se numesc.
Nu, nu au putere de la Dumnezeu. Dumnezeu nu da astfel de abilitati oamenilor deoarece nu le folosesc spre folosul oamenilor si spre slava lui Dumnezeu ci le folosesc spre amagirea oamenilor si slava lor personala.
Nu exista astfel de oameni. Singurul Isus Hristos a avut astfel de putere.
Sarlatani!
Nimeni nu ghiceste trecutul, prezentul si viitorul.
Despre trecut si prezent, se pot informa. Despre viitor, iti pot insira povesti. Iar tu ii crezi, pentru ca nici tu nu stii ce se va intampla.
A, ca ma pot uita si eu la tine si vazandu-te needucat (vorbesc la modul general, nu de tine Bogdan), iti pot spune ca nu vei reusi in viata. Dar asta nu e prezicere "cu puteri". E doar experienta.
Eu am fost la un clarvazator si mi-a prezis toate bolile mele,dar cand a zis de viitor a spus numai vorbe pozitive,ca o sa am un job bun, statut mare, familie mare, fericire imensa, o sa ma vindec.si a spus si cine sunt fara sa ii zic nimic.
Salut.imi poti trimite mesaj cu detalii despre acel om? Multumesc
Bună ziua! Îmi puteți da și mie datele de contact ale acestuia. Mulțumesc mult și aștept răspunsul dumneavoastră.
"oamenii care pot sa iti ghiceasca trecutul, prezentul si viitorul doar privindu-te in fata ta, fara a utiliza vrajitorie, ghicit in cafea, carti, palma si fara a utiliza magie alba sau neagra"
Nu exista asa ceva pentru ca nimeni nu poate vedea viitorul (pentru ca tu ti-l faci) doar tu iti poti vedea trecutul (pentru ca tu l-ai trait) si cat despre prezent toate lumea il vede(fiindca toate lumea traieste).
Si legat de fata, carti de tarot, palma,... aceste lucruri doar te ajuta sa vezi, sau sa iti clarifice o anumita situatie, respectiv raspunsul pentru a iesi dintr-o anumita problema. Nici una dintre aceste lucruri nu-ti v-a decide viitorul (poate doar cartile de tarot pot prezice ce se v-a intampla DACA faci anumite fapte, asta privind l-a un anumit avertisment bazat pe lucrurile actuale)
*Viitorul il faci singur
miha_3376 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MysticWayz întreabă:
Sjhxjcks întreabă: