Te referi la ochiul lui Horul, la Hermes sau la Iris. Sau la Golden Snitch din Harry Potter?
Adevarul ca... in multe pagini si in multe capitole apare acea minge mica zburatoare, nu?
Am văzut doar filmele dar da, mingiuta aia e o minge de tenis mai avansata. Chestia cu ochiul am văzut-o în animeuri și jocuri
Eu nu citesc Harry Potter.
OO. Ce animeuri? Ce mai este nou? ^^
Observ ca nu vreti sa-mi raspundet-i. Mai bag doar un detaliu: Ma refer la ochiul cu aripi din Uimitoarea lume a lui Gumball. Era un personaj care nu putea sa vorbeasca si nu avea maini sau picioare. As vrea sa stiu cum se numeste acel "monstrulet" mai exact. Sunt o mare fana a mitologiei si ciudatenii fantastice.
I-auzi,rușine că nu ajuți
E unu' ongoing cu una prințesa de e rapita de un demon si are ochi d-asta pe post de camera video. Parcă și în unul chinezesc de asta vara era și mai văzusem mai demult într-unul, da' nu mai știu nume.
Pai eu am raspuns. Am crezut ca acela este. Tu nu ai zis ca acela ar fi sau ceva legat de raspunsul meu (chiar al doilea :/ )
Cel din Gumball, mai exact William, este inspirat din Harry Potter. Scrie asta si aici:
https://theamazingworldofgumball.fandom.com/wiki/William
"He may be based off the Golden Snitch from Harry Potter, as he is a ball with wings, and "snitches" on his classmates.".
Si mie imi plac aceste lucruri, dar nu cred ca are o denimire specifica in mitologie, doar cele mentionate
Eu cred ca i-am raspuns, chiar prima data.
Eu am reluat iar seria Fate.
Au băgat ăștia ultimul film filmat cu camera poate îți place fara sonor.
Ia ceva interesant de pe Google
(Alastor "Mad-Eye" Moody, the Auror in the Harry Potter series by J. K. Rowling. He has one normally functioning eye, and one magical eye that can see through magical cloaking.)
(Hitotsume nyūdō could pass for really tall human priests if not for the large, single eye in the center of their faces. They dress in luxurious robes and travel in enormous, ornate palanquins carried by lesser yōkai or human slaves. Their palanquins are surrounded by a splendid precession fit for a corrupt abbot or a rich lord. The fantastic procession is enough to make most travelers stop and stare, speculating about what nobleman or lady might be riding inside. But when the palanquin stops and a hitotsume nyūdō comes strolling out, it means trouble for any curious gawkers.)